Conor McGregor, condamnat pentru agresiune. Campionul UFC a lovit un bărbat care a refuzat băutura pe care i-a oferit-o VIDEO

Conor McGregor, 31 de ani, a fost condamnat la plata unei amenzi de 1.000 de euro, după o altercaţie într-un bar din Dublin, care a avut loc pe 16 aprilie 2019.

01 nov. 2019, 17:07

Conor McGregor a lovit în figură un bărbat, care a refuzat băutura pe care i-a oferit-o. În faţa instanţei, luptătorul UFC a pledat vinovat.

„Ceea cea am făcut a fost foarte greşti şi aş vrea să cer din nou iertare părţii vătămate, azi, în faţa instanţei. Vă asigur că nu se va mai întâmpla aşa ceva”, a declarat Conor McGregor.

Desmond Keogh, victima sportivului, a transmis instanţei că acceptă scuzele şi că nu doreşte să depună mărturie.

Conor McGreggor s-a făcut din nou de râs, la fix un an după ce a fost bătut de Khabib Nurmagomedov. Ce clip războinic a postat irlandezul VIDEO

Conor McGregor a fost reţinut la Miami după ce i-a distrus telefonul unui fan, care, de asemenea, a renunţat ulterior la plângere. În 2018, luptătorul UFC a fost obligat să urmeze cursuri de stăpânire a furiei şi să presteze cinci zile în folosul comunităţii, după ce a atacat un autovehicul în care se aflau mai mulţi luptători UFC, între care Khabib Nurmagomedov.

Conor McGregor a fost campion al UFC în 2015 şi 2016.


loading...