Conor McGregor, făcut KO de Dustin Poirier! Irlandezul a terminat meciul plin de sânge VIDEO

Dustin Poirier (32 de ani, SUA) și-a luat revanșa în fața lui Conor McGregor (32 de ani, Irlanda), câștigând main event-ul din gala UFC 257, printr-un violent KO.

24 ian. 2021, 11:17
Conor McGregor, făcut KO de Dustin Poirier! Irlandezul a terminat meciul plin de sânge VIDEO
Connor McGregor,făcut KO pentru prima dată!

Conor Mc Gregor câştigase primul meci, în 2014, dar Dustin Poirier a reușit surpriza și s-a impus prin KO în runda a doua, în gala din Abu Dhabi. A fost prima înfrângere prin KO suferită de Conor McGregor în UFC! Irlandezul are acum 22 de victorii şi 5 înfrîngeri!

Conor McGregor, făcut KO de Dustin Poirier

Prima rundă a fost una controlată de McGregor. Poirier a început tare și a dus lupta la sol, dar irlandezul s-a repliat rapid și s-a ridicat. Ulterior, McGregor a fost mai bun din punct de vedere tactic și mai eficient în loviturile de brațe și de picioare, punctând în special cu directa, care a trecut aproape de fiecare dată de garda lui Poirier.

Runda a doua a început echilibrat, dar după 2 minute și 20 de secunde, Dustin a început o serie excelentă de lovituri de brațe și l-a trimis la podea pe Conor cu un croșeu care l-a lovit în plin. După ce irlandezul a căzut, Poirier s-a năpustit asupra lui, lovindu-l violent de încă două ori. A fost nevoie de intervenția arbitrului, care a oprit meciul, în timp ce McGregor era întins pe podea și sângera.

Primele declaraţii

„Loviturile lui de picior au fost bune, piciorul meu a fost «mort» și nu m-am simțit atât de confortabil cât ar trebui. Trebuie să trec peste și să revin. Asta voi face. Sunt dezamăgit, este un rezultat greu de înghițit, acum vreau doar să mă întorc la hotel, să mă relaxez cu copiii mei și să mă regrupez”, a spus Connor Mc Gregor, care a părăsit arena șchiopătând și folosindu-se de o cârjă!

„Sunt fericit, dar nu sunt surprins. Acum scorul e 1-1, așa că poate mai luptăm încă o dată. Planul a fost să fiu tehnic și să îmi aleg cu atenție loviturile”, a spus Dustin Poirier.