Consilierii locali ai PNL o dau în judecată pe Clotilde Armand fiindcă ar refuza digitalizarea Primăriei Sectorului 1

Consilierii locali ai PNL Sector 1 au anunţat că o acţionează în instanţă pe Clotilde Armand pentru abuz în serviciu. Aceştia spun că refuză să aplice o hotărâre de consiliu local pentru digitalizarea primăriei.

04 aug. 2022, 19:34
Consilierii locali ai PNL o dau în judecată pe Clotilde Armand fiindcă ar refuza digitalizarea Primăriei Sectorului 1

Consilierii locali au spus că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, refuză cu rea credinţă să pună în aplicare Hotărârile Consiliului Local al Sectorului 1. Abuzul în serviciu a fost constatat şi de echipa de control a Instituţiei Prefectului prin raportul din 5 mai, prin care stabileşte şi un plan de măsuri, cu termene şi responsabilităţi concrete. Potrivit consilierilor, şi acest raport e ignorat de primar.

„Atitudinea primarului este de dispreţ total faţă de cetăţeni şi lege. De doi ani vedem numai circ şi scandal. Singura mare realizare a fost alocarea a 100 de milioane de lei pentru panseluţe la ultima rectificare bugetară, în timp ce sectorul se scufundă în mizerie şi incompetenţă administrativă. În plus, vorbim despre un abuz continuu şi extrem de grav: zeci de hotărâri de consiliu local deja votate şi care, în loc să fie puse în executare, sunt blocate cu bună ştiinţă de primar de luni de zile.

Mai mult, ţine în sertar şi proiectele de hotărâri depuse de colegii noştri, pe care refuză să le supună votului consiliului local, deşi ating zone de mare de interes pentru cetăţenii Sectorului 1: şcoli, parcări, locuire, calitatea vieţii, digitalizare”, a declarat preşedintele PNL Sector 1, Sebastian Burduja.

Citeşte şi Clotilde Armand a dat cel mai mare tun de când e la Primărie! Tocmai a acordat contracte de 100 de milioane de euro prin ADP Sector 1! Care sunt firmele de casă ce vor încasa sume record pentru cosirea gazonului, plantarea de trandafiri sau săparea de şanţuri!

Citeşte şi ANCHETĂ – Clotilde Armand a dat contracte de aproape 7 milioane de euro într-un an şi jumătate prin ADP unei singure firme! Maxi Design Construct, firma anchetată în „Afacerea Panseluţa” pe vremea primarului Chiliman pentru că ar fi împărţit cu alte 4 firme contracte din licitaţii de 160 de milioane de euro cu ADP!