Consilierii PNL solicită poprirea conturilor primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă

Reprezentanții PNL în Consiliul Local al Sectorului 3 vor solicita poprirea conturilor primarului Robert Negoiță până când acesta își va achita datoriile pe care le are către ANAF ca persoană fizică, potrivit unui comunicat al liberalilor.

19 aug. 2016, 11:27
Consilierii PNL solicită poprirea conturilor primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă

„Conducerea PNL Sector 3 (…) atrage atenția primarului Robert Negoiță să înceteze cu bătaia de joc față de cetățenii sectorului, prin achitarea datoriilor pe care acesta le are, ca persoană fizică, către ANAF, în spiritul egalității în fața legii a tuturor cetățenilor”, se arată în comunicat.

Liberalii arată că, potrivit noilor date publicate joi de ANAF, primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, se află tot pe primul loc al listei persoanelor fizice cu datorii la stat, cu o datorie de 232,05 milioane de lei.

Citeşte şi: Regele Mihai şi-a plătit datoriile la ANAF

Această solicitare a liberalilor a fost aprobată joi în ședința Biroului Politic al filialei PNL Sector 3.

De asemenea, conducerea PNL Sector 3 a decis utilizarea votului electronic la alegerile interne pentru conducerea filialei, care vor avea loc pe 24 august.

„Votul electronic este un instrument adaptat la exigențele prezentului. Alegerile prin vot electronic sunt în afara oricărei suspiciuni de manipulare și presupun o economie a resurselor. Dorim să utilizăm acest sistem în mod demonstrativ pentru a arăta beneficiile sale, urmând ca la următorul Consiliu Național să propunem conducerii partidului adoptarea acestei modalități de vot pentru toate alegerile interne”, a declarat Florin-Alexandru Alexe, președinte PNL Sector 3, conform sursei citate.

Citeşte şi:  ANAF a publicat „lista ruşinii” II pentru persoane fizice: Datoria lui Becali către buget a crescut de la 4 la 9,69 de milioane lei