Consilierul PMP din Mogoşoaia, acuzat de agresiune de o consilieră USR, renunţă la demisie: O filmare apărută în media arată clar că nu am agresat-o, ci eu am fost împins de ea

Consilierul PMP Mogoşoaia Dinu Gheorghe s-a răzgândit şi şi-a retras demisia depusă în urma scandalului în care a fost implicat alături de un liberal. Cei doi politicieni au fost implicaţi într-o altercaţie cu o consilieră de la USR, care i-a acuzat că au agresat-o, verbal şi fizic, joi seară, la o şedinţă.

31 ian. 2022, 14:13
Consilierul PMP din Mogoşoaia, acuzat de agresiune de o consilieră USR, renunţă la demisie: O filmare apărută în media arată clar că nu am agresat-o, ci eu am fost împins de ea

Consilierul PMP Mogoşoaia Dinu Gheorghe a trimis o scrisoare conducerii filialei în care anunţă că, în urma noilor filmări apărute în media, se observă clar că nu a agresat-o fizic şi verbal pe consiliera USR, ci el a fost agresat şi împis de aceasta.

”Vă rog să ţineţi cont de faptul că, conform GDPR, am dreptul la a-mi proteja imaginea, fapt pentru care am rugat-o pe doamna consilier USR să nu mă filmeze. Îmi asum şi recunosc faptul că i-am luat telefonul din mână, pentru a o opri să mă mai filmeze, însă manipularea de care doamna consilier a dat dovadă m-a pus într-o lumină proastă, inducând în eroare, prin imaginile pe care dumneaei le-a pus la dispoziţie”, scris consilierul PMP Dinu Gheorhe în scrisoare, potrivit news.ro.

”Nu trebuie să mai dau interviu la nimeni, justiţia să îşi facă dreptate. Nu mai contează ce am făcut, e dreptul meu. Am fost emoţionat de ceea ce s-a mediatizat, cazul ăsta. Nu i-am făcut nimic doamnei, doamna a premeditat totul. Dacă a văzut că consilierul de la PNL o ameninţă, trebuia în secunda a doua să sune la 112. Nu să înceapă să filmeze”, a afirmat Gheorghe, precizând că recunoaşte că i-a luat telefonul consilierei, dar i l-a dat înapoi.

Liderul PMP Cristian Diaconescu a declarat pentru News.ro că îşi menţine declaraţia privind sancţionarea consilierului, iar despre gestul acestuia trebuie să comunice preşedintele Comitetului Executiv Judeţean.