Consilierul primarului PNL din Tulcea a aruncat un val de jigniri la adresa Anei Popescu: „Băbăciune. Gest de mare tzoapă. Mod gherţoiesc de a se purta. Piţipoance pline de ifose”

Ştefan Caraman, consilier pe probleme de sport al primarului PNL din Tulcea, a postat pe pagina de Facebook un comentariu plin de jigniri la adresa sportivei Ana Maria Popescu, medaliată cu argint la proba de spadă, feminin, individual, de la JO de la Tokyo.

28 iul. 2021, 18:00
Consilierul primarului PNL din Tulcea a aruncat un val de jigniri la adresa Anei Popescu: „Băbăciune. Gest de mare tzoapă. Mod gherţoiesc de a se purta. Piţipoance pline de ifose”

UPDATE:

Ștefan Caraman, consilier pe probleme de sport al primarului PNL din Tulcea, și-a dat demisia din funcția ocupată în urma comentariului jignitor la adresa sportivei Ana Popescu. Anunţul a fost făcut pe Facebook de primarul din Tulcea, Ştefan Ilie:

În urma comentariului regretabil postat pe pagina personală de Facebook, domnul Ștefan Caraman și-a înaintat demisia din funcția de consilier al primarului pe probleme de cultură și sport„, a anunţat edilul din Tulcea.

ŞTIREA INIŢIALĂ: Consilierul Ştefan Caraman, dramaturg de profesie, a şters ulterior postarea, semn că ori i s-a terminat rezerva de curaj, ori a fost atenţionat de şeful său, primarul din Tulcea, că a apărut în „presa centrală”. Având în vedere că multe nu sunt de comentat, reluăm textul integral postat de dramaturgul Ştefan Caraman.

„Gest de mare tzoapa al Anei Maria Popescu, refuzand sa stranga mana ministrului sportului; pentru ca : daca sunt probleme cu federatia, ministerul, CIO, are cine sa negocieze cu ei, poate de vina e seful federatiei, caci tot ei e aleg acolo intre ei; si astea se rezolva in birouri, nu in flegme

ministrul Novak, este sportiv ca si ea, e medaliat olimpic, e un caracter rar avand in vedere situatia lui medicala, ca om nu merita asa ceva, mai ales de la un alt coleg sportiv;

daca a facut o declaratie nefericita, o puteau regla amandoi face to face; dar sa-l lasi cu mana intinsa si sa treci precum o putoare pe langa clientul cu bani putini, asta arata ca degeaba esti campion la sport, daca esti codas la bun simt modul asta ghertoiesc de a te purta in public este, vrei nu vrei, un model pentru ceilalti; deci asta trebuie sa facem cand suntem suparati pe oficiali (buni, rai, sunt oficiali), ii scuipam in gura si ii injuram de mama, ca avem noi frustrari, nu?

Ştefan Caraman, dramaturg şi consilier pe probleme de sport al primarului din Tulcea: „Nu te obligă nimeni să rămâi cu mâna întinsă”

Ivan, Nadia, Lipa, Szabo, Silivas, Vastag, Covaliu, n-ar fi facut niciodata asa ceva in public, niciodata; si aia au luat medalii un snop, au fost si sunt in Panteonul sportului mondial, doamna asta cifuta din pacate nu gestul si declaratiile ei imi intaresc convingerea ca sportivii astia de dupa ’89 au devenit niste pitipoance pline de ifose, niste prestatori pentru bani si atat; nu tu eleganta, nu tu educatie, nu tu caracter, nu tu respect de sine; nu, tata, doar fitze;

daca sportul romanesc e subfinantat (si ma refer la cel de nisa, cum e si sabia), e o povara a statului roman, e incompetenta a tuturor (caci in sistem sunt, de altfel, tot campioni olimpici sau fosti sportivi), e „asa a vrut Dumnezeu”, e ce doriti voi, dar nu te obliga nimeni sa ramai cu mana intinsa daca vezi ca nu primesti; mai ales cand porti pe tine tricolorul; nu ai voie;

si in niciun caz sa te comporti ca o tzoapa si pana la urma a fi nesimtit e doar despre tine si nu despre ministrul Novak, nici despre CIO, nici despre nimeni, e de la ma-ta de acasa; si nu are nicio legatura cu spiritul olimpic, niciuna m-am bucurat de medalia sportivei, bravo ei, dar din punctul meu de vedere nu merita sa o poarte la gat ci sa si-o bage in fund;

cat priveste presa sportiva care a incurajat gestul cucoanei catalogandu-l ca pe o mare smecherie, nu m-a surprins cu nimic; astia cu scoala prin telefon, atata stiu, scandal si panarama;
asta cred eu

PS : babaciunea are de invatat de la tanarul si fenomenal de sarmantul inotator roman; omul a venit la Olimpiada sa se distreze; el e campion prin atitutinde, de aceea e atat de iubit de toata lumea desi n-a castigat inca o medalie; el e cu adevarat sportiv olimpic; nota 1o pe linie”.

Citeşte şi: Mirel Rădoi, după eliminarea de la JO 2020: „S-au antrenat cu doar 4 ore de odihnă pe noapte, am avut probleme şi cu alimentaţia”

 


loading...
Partenerii noștri