Constanţa: O fetiţă a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni

O fetiţă de numai 7 ani din Constanţa a fost lovită din plin de o maşină în timp ce traversa pe zebră, de mână cu tatăl său.

10 nov. 2011, 10:15
Constanţa: O fetiţă a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni

Nenorocirea s-a întâmplat pe trecerea de pietoni din zona Universităţii Andrei Şaguna.

„Am fost solicitaţi la un accident rutier, victima fiind o copil de 7 ani, care prezintă un traumatism cranio-facial şi cranio-cerebral. Copilul este uşor confuz şi este stabil”, a spus medicul Andreea Râşovan.

Fata era de mână cu tatăl său, care a fost şi el acroşat de maşină, dar starea lui este bună, spun medicii. Şoferul care se face responsabil de accidentarea celor doi, tată şi fiică, a preferat să nu comenteze cele întâmplate.

Martorii spun că au văzut o scenă de coşmar. Bărbatul ar fi încercat să fugă de la locul accidentului. „Fata era inconştintă. Ulterior a început să mişte mânuţa. A început să plângă. A fost un băiat care a ţinut-o tot timpul de cap, să nu mişte, în schimb tatăl plângea, era în şoc”, a spus unul dintre martori la accident.

Şoferul nu consumase alcool. El s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi a rămas fără permis. „Avem un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a două persoane, tată şi fiică, care s-au angajat în traversarea regulamentară pe marcaj a drumului public şi au fost acroşate de un autovehicul”, a precizat poliţistul Luigi Ionescu.

Oamenii care locuiesc în zona Casei de Cultură spun că respectiva trecere de pietoni a devenit un adevărat pericol şi se tem de fiecare dată când ei sau copiii lor traverseză strada.