Constantin Budescu, la FCSB. Gigi Becali a făcut marele anunţ: „Am vorbit cu el şi a spus că nu ne trădează”

Finanţatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a anunţat că este la un pas de a-l readuce pe Constantin Budescu.

06 aug. 2019, 09:07
Constantin Budescu, la FCSB. Gigi Becali a făcut marele anunţ: „Am vorbit cu el şi a spus că nu ne trădează”

„Am vorbit cu Budescu, a zis că nu poate încă, că a denunţat unilateral contractul şi trebuie să îi spună avocatul care sunt riscurile dacă vine. Trebuie să mai aştepte câteva zile. El a zis că nu ne trădează. Cred că va veni la noi, e posibil să vină la noi Budescu”, a spus Gigi Becali, potrivit telekomsport.ro.

Citeşte şi Play-off Europa League: CFR Cluj, FCSB şi Craiova şi-au aflat posibilii advresari. Prima reacţie a lui Becali

FCSB, antrenată la această întâlnire de secundul lui Bogdan Andone, Vergil Andronache, a fost învinsă, luni, la Giurgiu, cu scorul de 2-1 (1-1), de Astra, în ultimul meci al etapei a IV-a a Ligii I.

Concurenţă pentru Gigi Becali şi FCSB: şi Astra vrea să-l transfere pe Budescu

La finalul meciului, Dan Alexa a vorbit despre victoria echipei sale, i-a mulţumit patronului Ioan Niculae şi a anunţat că îl vrea pe Constantin Budescu la Astra.

„Îi mulţumesc domnului Nicolae că m-a întors din drum. Tactic, am fost echipa mai bună. Este o victorie importantă pentru noi, dar trebuie să rămânem modeşti pentru că avem un program infernal”

„Alibec este unul dintre cei mai buni fotbalişti din Liga 1, dacă nu cumva cel mai bun. S-a maturizat mult şi cred că este un jucător providenţial pentru noi. Gheorghe mi-a plăcut de când am ajuns aici. Are un potenţial fantastic, are calităţi, viteză, dribling. Poate creşte enorm în următorii ani”

„Ni-l dorim pe Budescu. A făcut istorie la Astra şi cu siguranţă vom face tot ce ţine de noi pentru a-l aduce la echipă”

Liber de contract după despărţirea de Al-Shabab, Constantin Budescu e în căutarea unui nou angajament. Până să îşi găsească echipă, mijlocaşul şi-a făcut timp să vadă meciul dintre Astra şi FCSB. La Giurgiu, Budescu a evoluat timp de cinci ani, între 2011 şi 2016, perioadă în care a jucat 115 meciuri şi în care a marcat 43 de goluri în Liga I.

În urma înfrângerii de la Giurgiu, FCSB rămâne pe locul 9, cu 4 puncte, iar Astra urcă de pe locul 7 pe 6, cu 7 puncte. În clasament conduc FC Viitorul şi CFR Cluj, cu câte 10 puncte, urmate de Universitatea Craiova, cu 9 puncte şi de FC Botoşani şi Poli Iaşi, ambele cu 8 puncte, despărţite de golaveraj.