Constantin Măgureanu, în centrul unui scandal de proporţii. Artistul ar fi dat o ţeapă de 12.000 de lei unui apropiat: „Îi spun lu’ mamaie toată treaba şi te arde în candelă” 

Mega-scandal de proporţii în folclorul românesc! Interpretul Constantin Măgureanu şi soţia lui, Veronica, sunt acuzaţi că au ţepuit cu 12.000 de lei un apropiat. Scandalul s-a lăsat cu ameninţări, jigniri şi blesteme.

07 sept. 2023, 22:24
Constantin Măgureanu, în centrul unui scandal de proporţii. Artistul ar fi dat o ţeapă de 12.000 de lei unui apropiat: „Îi spun lu’ mamaie toată treaba şi te arde în candelă” 

Constantin Măgureanu şi soţia lui şi-au pus în vânzare, înainte de pandemie, autoturismul. Artistul Leonard Petcu s-a arătat interesat să-l cumpere şi a achitat un avans de 12.000 de le, scrie Star Popular.

Constantin Măgureanu, în centrul unui scandal de proporţii

Suma de bani a devenit mărul discordiei, căci Petcu, din cauza faptului că nu a mai avut evenimente, deci nici încasări în pandemie, nu a mai putut achita integral. Astfel, el le-a cerut acestora avansul înapoi, cu atât mai mult cu cât nu semnaseră niciun act.

În urmă cu doi ani a vrut să vândă o mașină şi m-am oferit să o cumpăr eu. I-am dat un avans de 12.000 de lei și urma să achit și restul. Înţelegerea a fost ca mașina să rămână la ea pana reusesc s-o achit in totalitate. A venit pandemia (dupa cum știți, noi cei care cântam, am ramas fara evenimente) și i-am spus ca nu mai pot lua mașina din cauza situației, sa o vândă și sa-mi returneze avansul…

Ea m-a asigurat ca o tine pentru mine pana ne revenim din situația asta cu toții. I-am spus ca ii voi da bani in octombrie, anul trecut, dar am avut un soc cand am aflat ca a vândut mașina! Am sunat-o sa aflu ce se intampla, iar raspunsul ei m-a lasat interzis: “Mai, băiatule, tu nu știi ca orice avans in 6 luni se pierde? Ai pierdut avansul!“.

In situația in care eu i-am dat avansul in mâna, de fata cu soțul ei Constantin Măgureanu, fără a face vreun contract sau o chitanța la mâna, cum este posibil sa pierzi un avans fără a avea un document la mâna??? Dovezi ca i-am dat acesti bani am, le are si avocata care se ocupa de procedurile legale necesare recuperarii prejudiciului”, a spus Leonard Petcu, potrivit Star Popular

Schimburi de replici acuzatoare, jigniri şi blesteme în rafale

Veronica Măgureanu a răspuns acuzaţiilor lui Petcu într-un live în care l-ar fi denigrat, legându-se de trecutul lui. La scurt timp, postarea a fost ştearsă. Petcu nu i-a rămas, însă, dator şi i-a răspuns cu aceeaşi monedă.

Vreau să-i răspund acestei individe, Veronica Măgureanu. Săptămâna trecută a făcut un live în legătură cu această mașină, în care am fost țepuit. M-aș fi așteptat să discute strict despre această mașină, însă a avut grijă să mă jignească ducându-se în copilăria mea, făcându-ma că am crescut pe la gunoaie, că am fost orfan, că am mâncat din gunoaie. Frumos ar fi fost să discute doar despre această mașină pentru că eu nu i-am jignit. Mie nu-mi este rușine cu ce am fost, dar este păcat și ar trebui să se gândească că e un Dumnezeu sus, poate sunt mulți copilași care trec prin ce am trecut eu”, i-a transmis Leonard Petcu Veronicăi Măgureanu.

De asemenea, Leonard Petcu a dezminţit informaţia lansată de Veronica Măgureanu conform căreia avansul nu ar fi fost de 12.000 de lei, ci de 2.000 de lei. Totodată, artistul a lansat un şir de ameninţări la adresa familiei Măgureanu şi a invocat şi accidentul mortal provocat de Veronica.

A mințit pe acel live că i-aș fi dat doar două mii de lei. Ca să ai atâta tupeu, căpușă mică ce ești, escroacă mică, asta ești o escroacă! Să ai atâta tupeu să minți atât de mult, n-ai așa un pic de frică, nu ți-e rușine să mai ieși pe stradă?

Eu am muncit pentru absolut tot și dacă încerci să te iei de cariera mea, te mănânc de vie! Și pe tine, și pe bărbățelul ăsta al tău pe care-l ții în brațe. Săptămâna trecută a sunat să mă amenințe! Băi, mie nu mi-e frică de nimeni, decât de Dumnezeu. Nu te gândești că ai și tu copii, ei n-au nicio vină, îi iubesc. Iar ție, căpușică mică, să-ți dea Dumnezeu înțelepciune.

Păpușică dragă, tanti mămăiță, eu știu multe lucruri despre voi și familia voastră. N-aș vrea să le spun aici că nu vei mai ieși nici la piață, te va huidui lumea pe stradă. Nu am vrut să mai iau această mașină din motivul pandemiei, am stat și m-am gândit mult că ea, cu această mașină, a omorât un om! Atunci nu-mi trecea mie prin minte că va face șmecherii d-astea, că ea doar din asta trăiește și cred că-i merge bine. E josnic! Caracterul tău jegos și persoana ta nu cred că se vor spăla niciodată”, a mai spus Leonard Petcu.

Veronica Măgureanu joacă dur şi iese cu mesajele la înaintare: „Îi spun lui mamaie toată treaba şi te arde în candelă”

În replică, Veronica Măgureanu a publicat o serie de mesaje pe care le-ar fi primit de la Leonard Petcu în care era amenințată și blestemată să-i restituie banii.

Las aici toate mesajele ce le am primit de la acest gunoi Leonard Petcu! Sa vedeti adevarata fata! Mai am si filmulete compromitatoare, le voi face public sa vada lumea cine este de fapt Leonard Petcu!”, a scris Veronica Măgureanu în dreptul capturilor cu mesajele pe care le-ar fi primit de la Leonard Petcu.