Constantin Preda a murit. Tânărul cu tumoare de 20 de kilograme pe picior s-a stins de ziua lui

Constantin Preda, tânărul de 31 de ani din Giurgiu care s-a confruntat cu o tumoare de 20 de kilograme pe un picior, s-a stins din viață.

24 mai 2019, 10:19
Constantin Preda a murit. Tânărul cu tumoare de 20 de kilograme pe picior s-a stins de ziua lui

„Ai plecat mult prea devreme, ne-ai lasat,nu ai mai putut. Drum lin spre cer înger frumos, Nu te vom uita niciodată. Te iubim / Dumnezeu sa te ierte, suflet frumos / Preda Constantin a plecat de la noi sus la îngeri. S-a încercat totul, ne pare atât de rău! Dumnezeu să te odihnească acolo sus!”, sunt câteva dintre mesajele apărute pe pagina lui.

Citeşte şi Ponta, despre implicarea lui Dragnea în extrădarea lui Radu Mazăre: Să nu-mi spuneţi că pe doamna Birchall a apucat-o independenţa

Coșmarul lui a început la vârsta de 18 ani, în urma unei luxaţii la şold, scrie stirilekanald.ro. Aceasta s-a dezvoltat o umflătură care s-a transformat ulterior într-o tumoare uriaşă.

A fost operat la o clinică din Turcia, însă s-a îmbolnăvit la scurt timp. „Situația lui Costi s-a înrăutățit din nou, de aseară. Copilul se află în stare critică fiind conectat la aparate, are mari probleme cu respirația. O întreagă echipă medicală se află lângă el in fiecare moment fiind pregătiți să intervină dacă situația va permite acest lucru”, era mesajul transmis de apropiaţi în urmă cu câteva zile.