Consuelo Mutu, confesiunile unei soţii de fotbalist

Consuelo Mutu a acordat un interviu revistei The One înainte ca Adrian Mutu să revină în România, la clubul Petrolul Ploieşti. 

01 dec. 2013, 10:00
Consuelo Mutu, confesiunile unei soţii de fotbalist

The ONE: Eşti o persoană foarte discretă, ţinând cont de cât de puţine lucruri scrise am găsit despre tine – în presa din România, cel puţin. Aş vrea să ne povesteşti un pic despre familia ta. Ce fel de copilărie ai avut?

Consuelo Mutu: Provin dintr-o familie tradiţională dominicană, cu valori şi principii bine conturate. Am crescut într o familie foarte mare,
între fraţi, surori şi mulţi verişori. Îmi amintesc că mergeam la biserică în fiecare duminică dimineaţă, îmi amintesc de prânzurile cu toată familia
adunată, de vizitele aproape zilnice la bunica mea, de petrecerile cu familia de Crăciun şi de Revelion, de şcoală şi de toţi prietenii mei. 
Pot spune că am avut parte de o copilărie aşa cum puţini trăiesc.

The ONE: Îţi aduci aminte ce visai să devii atunci când vei creşte mare?

C.M.: Întotdeauna mi-am dorit să devin designer de interior, aşa cum este mama mea. Ea a proiectat cele mai frumoase piese de mobilier.
Însă destinul a avut alte planuri pentru mine…

The ONE: Şi, până la urmă, ai ales alt domeniu.

C.M.: Da, am studiat Bussiness Administration and Fashion Merchandising în Miami. Cu modelling-ul a fost o întâmplare. Nişte prieteni ai mei l-au rugat pe tata să mă lase să particip la un concurs de frumuseţe. El nu şi-a dat acceptul, aşa că am renunţat pentru moment la idee. Cu toate astea, atunci când m-am mutat la Miami pentru a-mi urma studiile universitare, nişte studenţi de la secţia design vestimentar m-au rugat să le fiu model pentru o colecţie de-a lor şi am acceptat. Întâmplător, acolo au participat şi reprezentanţii celei mai mari agenţii de modele din Miami. Aşa a început totul!

The ONE: Cum te-ai descrie în trei cuvinte?
C.M.: Pasională, determinată, feministă.

The ONE: Cum l-ai cunoscut pe soţul tău, Adrian Mutu ?

C.M.: Tatăl meu a lucrat la Roma pentru o perioadă, iar eu m-am mutat în Italia pentru a studia limba italiană. Am stat acolo câteva luni, timp în care l-am cunoscut pe Adi şi ne-am îndrăgostit. Ne-am cunoscut la o cină. El era prieten cu un amic de-al meu. Mai întâi am devenit prieteni, iar după câteva luni, ne-am dat seama că nu putem fi doar atât, că sentimentele noastre sunt mult mai puternice. Nu mult după aceea, ne-am şi căsătorit.

Interviul integral în revista The One din luna decembrie