Consultări referendum: Pe cine trimite PSD vineri la Cotroceni. „Dacă nu îi primeşte, e problema dumnealui”

Liviu Dragnea a anunţat joi seară condiţia pentru a vota la referendum şi că va trimite o delegaţie din trei membri la consultările de vineri.

11 apr. 2019, 18:07
Consultări referendum: Pe cine trimite PSD vineri la Cotroceni. „Dacă nu îi primeşte, e problema dumnealui”

Liviu Dragnea a anunţat, joi seara, la Antena 3, că PSD trimite la consultările de la Cotroceni o delegaţie formată din trei persoane. Liderul PSD a dezvăluit doar unul dintre cele trei nume: deputatul Eugen Nicolicea.

„Nicolicea si inca doua persoane. La ora 9 o sa primeasca faxul domnul Iohannis. Cred ca o sa fie trei persoane care o sa-i placa foarte mult, ca sa fie un dialog constructiv, sa fie compatibili. Daca nu ii primeşte e problema dumnealui. Noi trimitem acolo niste oameni care sa poata sa ii spuna niste pareri si poate niste propuneri de intrebari. Colegii s-au pregatit”, a declarat Dragnea.

Preşedintele PSD a afirmat că va vota la referendum dacă va fi de acord cu întrebările. „Cred ca merg la referendum. Sa vad. Oricum, ma duc la vot la alegeri. Daca o sa iau buletinul pentru refenredum depinde de intrebari”, a precizat Dragnea.

„Acest referendum e organizat de Iohannis pentru a putea intra si el in campania pentru europarlamentare. Sigur, acolo sunt niste contradictii. I-am vazut pe cei de la PLUS, Ciolos ca sustin si ei sa nu se dea ordonante. Ciolos a modificat prin ordonanta sute de articole din codurile penale. Tot ei au spus ca daca vor veni la putere vor adopta ordonanta pentru a modifica legile justitiei adoptate de noi in Parlament. In una dintre cele doua afirmatii ale lor ei mint”, a mai declarat Liviu Dragnea.

„Se trage în noi pentru niște ordonanțe care nu există”

Liviu Dragnea a recunoscut, joi seara, că este tot mai singur în lupta pe care el o numește ”restabilirea statului de drept”. Liderul PSD a anunțat că el va merge, așa cum a promis, până la capăt, deși dintre cei care i-au promis că îi vor fi alături, mulți au plecat.

”Se trage în noi pentru niște ordonanțe care nu există, pentru niște motive care nu se știu. Orice țară are dreptul să își facă politica penală, numai noi nu. Eu îmi asum orice risc. Am zis să vedem care rezistă alături de mine. Se pare că nu au rezistat mulți.”, a declarat Liviu Dragnea.