Continuă dezvăluirile despre Giani Kiriţă. Dinamovistul are legături periculoase cu mai multe grupări infracţionale

Giani Kiriţă, fostul căpitan al lui Dinamo, are strânse legături cu mai multe grupări infracţionale, atât din Bucureşti, cât şi din Sibiu. Cancan.ro a publict noi informaţii din ancheta în care acesta a fost reţinut pentru trafiic de droguri.

26 ian. 2017, 09:08
Continuă dezvăluirile despre Giani Kiriţă. Dinamovistul are legături periculoase cu mai multe grupări infracţionale

Potrivit noilor dezvăluiri, publicate astăzi de cancan.ro, în anul 2015, Giani Kiriță a devenit unul dintre prietenii fideli ai lui Adrian Florin Nicola, zis și Sasu, un „băiat de oraș”, condamnat la 17 ani de închisoare, după ce, în 2007, şi-a înjunghiat mortal un rival. El mai avea însă şi o altă condamnare de 6 ani pentru trafic de persoane. În 2015, ”călăul” Sasu a fost eliberat condiţionat si de atunci, Kiriţă i s-a alaturat.

Citeşte şi Giani Kiriţă a acceptat să poarte microfoane în timpul tranzacţiilor cu droguri. Ce spune fostul fotbalist despre dosar

În contextul în care s-a descoperit acum că Giani Kiriţă s-a pus la dispoziţia ofiţerilor de la ”Crimă Organizată” şi ar fi scris mai multe denunţuri, ba chiar a purtat pe el tehnică de interceptare, mulţi dintre tovarăşii lui par că au făcut pasul înapoi. Ei se tem ca printre dosarele constituite la DIICOT pe baza denunţurilor lui ”Ion Popescu”, să nu fie şi fapte despre care fostul fotbalist a luat la cunoştinţă involuntar sau nu.

Citeşte şi Noi dezvăluiri despre implicarea lui Giani Kiriţă în traficul de droguri. Stenograme de la o tranzacţie cu „drogul violului”

Giani ”Ion Popescu” Kiriţă are însă şi alte legături în lumea interlopă şi nu doar la Sibiu, ci şi în Capitală. Unul dintre amicii lui este Spadafora – un ”greu” din clanul Sportivilor, care controlează zona de sud a Capitalei.

Adorjan Laszlo este un alt apropiat al lui Kiriță, acuzat de trafic de droguri de mare risc, mai exact mefedronă. Cei doi au fost surprinși în repetate rânduri împrună în cluburi și petreceri private, potrivit imaginilor postate de către fostul sportiv pe pagina sa de Facebook.