Continuă „teroarea COVID” în China. Comuniștii au anunțat prelungirea restricțiilor pentru încă 5 ani

Teroarea din China continuă. Xi Jinping este hotărât ca în țara sa, cu aproape 1,5 miliarde de oameni, să nu existe vreun caz de COVID.

28 iun. 2022, 15:43
Continuă „teroarea COVID” în China. Comuniștii au anunțat prelungirea restricțiilor pentru încă 5 ani

Scenariile utopice continuă în China. Administrația comunistă Xi Jinping a dat cărțile pe față și au anunțat că politica strictă „zero-COVID” ar putea fi în vigoare încă cinci ani de zile.

Autoritățile chineze ar putea menține măști, testare obligatorie, restricții de călătorie, în ciuda faptului că populația este vaccinată în proporție de aproape 90%.

„În următorii cinci ani, Beijingul se va ocupa fără încetare de normalizarea prevenirii și controlului epidemiilor”, a transmis The Guardian.

Autoritățile chineze, sub comanda președintelui Xi Jinping, au invocat în mod repetat că țara să aplice politica „zero-COVID”, deși restul statelor au ales calea coexistenței cu virusul. Xi Jinping a ordonat subalternilor săi găsirea unui echilibru între „zero-COVID’ și creșterea economică, pentru că măsurile imprevizibile îi irită pe localnici.

Duminică, în Beijng s-a anunțat că elevii se vor putea întoarce la studiu, în școli, în plan fizic. Totuși, incertitudinea continuă. Săptămâna trecută, un cartier din Shenzhen a fost izolat după raportarea unui singur caz de COVID-19. Duminică, măsura a fost extinsă pentru închiderea spațiilor de agrement. Astfel, în weekend, numărul infectărilor a urcat la zece.

 

Teroarea chinezească merge înainte

 

Imaginile distribuite în aprilie 2022 din China au oripilat întreaga lume. Scenele au amintit de violențele autorităților din Canada față de protestatarii anti-vaccinare obligatorie.

Câini-roboți cu rol de santinele patrulau prin orașe, cetățenii au fost dați afară din propriile case, iar animalele și alimentele au fost adunate în saci și aruncate.

Totul începuse de la doar trei decese de COVID. Vezi AICI imaginile incredibile.