Continuă teroarea COVID în China. Medicii se plâng de aglomerarea spitalelor. Ce pregătește regimul comunist Xi Jinping

Continuă teroarea în China, statul în care dictatorul Xi Jinping a impus politica „ZERO COVID". Pentru a justifica măsurile extreme, oficialii spitalelor au început să se plângă de faptul că unitățile sanitare sunt luate cu asalt de pacienți bolnavi. 

26 dec. 2022, 12:56
Continuă teroarea COVID în China. Medicii se plâng de aglomerarea spitalelor. Ce pregătește regimul comunist Xi Jinping

Howard Bernstein, un medic britanic stabilit în China, la Beijing, se plânge că de la câțiva pacienți pe zi, unele spitale au ajuns la zeci de oameni aduși pe paturile din spitalele orașului cu populație de peste 20 de milioane de oameni.

Medicul revine cu retorica foarte bine cunoscută în statele din Europa, respectiv din România. El susține că „nu a mai văzut așa ceva” și că marea majoritate a pacienților sunt vârstnici, cu simptome de COVID, dar și cu pneumonii, potrivit Reuters.

Aceleași discursuri au și alți medici din China, care muncesc sub regimul comunist al lui Xi Jinping.

„Spitalul este pur și simplu copleșit de sus până jos”, a declarat Bernstein. „Mulți dintre ei au fost internați în spital. Nu se ameliorează într-o zi sau două, așa că nu există flux și, prin urmare, oamenii continuă să vină la Urgențe, dar nu pot urca la etaj în camerele de spital. Sunt blocați la Urgențe zile întregi”, a mai transmis specialistul.

 

Medicii europeni din China se plâng din nou, de criza COVID

 

Sonia Jutard-Bourreau, în vârstă de 48 de ani, medic-șef la spitalul privat Raffles din Beijing, a declarat că numărul pacienților este de cinci-șase ori mai mare decât în mod normal. Medicul de origine franceză dă vina pe pacienții nevaccinați, în condițiile în care peste 92% din populație a primit serul COVID.

„Este întotdeauna același profil. Adică majoritatea pacienților nu au fost vaccinați”, a transmis Bourreau.

Airfinity, o companie britanică de date medicale, susține că zilnic, peste 5.000 de persoane mor din cauza COVID-19.

Medicul Jutard-Bourreau susține că autoritățile ascund cifrele reale. În opinia specialistului, mult mai mulți cetățeni mor de COVID.

„Nu este vorba de medicină, ci de politică. Dacă mor acum cu COVID, este din cauza COVID. Rata de mortalitate acum sunt cifre politice, nu medicale”, a transmis medicul.

De-a lungul crizei COVID, China a fost „un exemplu de manual” în ceea ce privește încălcarea drepturilor fundamentale, a drepturilor individuale. Oamenii au fost capturați și carantinați după bunul plac al autorităților comuniste, iar animalele de companie, „suspecte de COVID”, au fost ucise – VEZI AICI IMAGINILE ȘOCANTE.

Pe fondul creșterii numărului de cazuri, oamenii lui Xi Jinping ar putea impune restricții și mai severe.