Contrabandă cu ţigări în Timiş. Şase suspecţi, ridicaţi de mascaţi şi duşi la audieri

Şase persoane suspectate de contrabandă cu ţigări sunt audiate la sediul DIICOT Timişoara, în urma unor percheziţii care au avut loc în această dimineaţă şi în urma cărora s-au găsit peste 500 de pachete de ţigări, peste 50 de litri de alcool şi 25 de kilograme de cafea, potrivit Mediafax.

05 apr. 2013, 08:26
Contrabandă cu ţigări în Timiş. Şase suspecţi, ridicaţi de mascaţi şi duşi la audieri

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, şase percheziţii domiciliare au avut loc, vineri dimineaţă, dintre care cinci la Timişoara şi una în localitatea Denta.

„Au fost efectuate percheziţii domiciliare la cinci adrese din municipiul Timişoara şi la o adresă din Denta, despre care existau suspiciuni să sunt depozitate ţigări de contrabandă spre a fi valorificate în mod ilegal. În urma acţiunilor desfăşurate s-au descoperit 570 de pachete de ţigări, peste 50 de litri de alcool şi 25 de kilograme de cafea, toate de contrabandă”, se arată în comunicat.

Conform sursei citate, în urma percheziţiilor au fost duse la audieri şase persoane.

Acţiunea a fost organizată de poliţiştii din cadru. Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, împreună cu DIPI Bucureşti şi inspectori vamali, sub coordonarea procurorilor DIICOT Timişoara.

Citeşte şi Vameş milionar din contrabandă cu ţigări trimis în judecată