Contract IMPORTANT semnat de ANAMARIA PRODAN

Anamaria Prodan își folosește experiența de impresar și pentru fiica ei cea mare, Rebecca. La doar 16 ani, adolescenta este model şi defilează pe podiumuri importante. Recent, sexy-impresara a semnat primul contract important din viața fetei sale.

12 mai 2015, 07:02

„În sfârșit, după tatonări de doi ani, de când este ea model, am semnat primul contract profi. Rebecca este modelul agenției germane ICAN Model Management, pentru următorii doi ani. Agenția se ocupă de tot ce înseamnă imaginea ei, alături de mine, bineînțeles, pentru că eu sunt cea care o manageriază din toate punctele de vedere. Dar am hotărât să o dau pe mâna acestor oameni foarte serioși. Agenția deja i-a organizat toată agenda, va merge în Los Angeles, la New York și la Festivalul de Modă de la Berlin”, a declarat Anamaria Prodan conform Click.

„A început această carieră în modelling de la 14 ani. La început nu prea i-a plăcut, dar eu am împins-o de la spate pentru că am văzut cât potențial are. Copilul nu își dă seama, se plictisește… Dar mai târziu o să-mi mulțumească”, mai spune Anamaria Prodan.

Rebecca câștigă între 300 și 1.000 de euro pentru o prezentare de modă.