Controale fără precedent pe aeroporturi. Ofiţeri Antitero verifică aeroporturile din România

Au fost instituite controale fără precedent pe aeroporturile din întreaga lume dupa ce teroristii au instaurat haosul in Europa. Sunt alerte cu bombe pe zeci de aeroporturi.

21 oct. 2023, 13:43
Controale fără precedent pe aeroporturi. Ofiţeri Antitero verifică aeroporturile din România

Din acest motiv, nivelul de securitate a atins cote maxime. Ofiteri inarmati de la Brigada Antitero fac verificari inclusiv pe aeroporturile din Romania.

Pe Aeroportul Otopeni este o adevărată desfăşurare de forţe, sunt foarte multe filtre. Aeroportul a fost împânzit de maşini de poliţie, de jandarmerie, de la poliţia de frontieră, de la Antitero, de la Ministerul de Interne, potrivit România TV. Sute de zboruri au fost anulate, curse întârziate şi vacanţe distruse.

Controale la sânge pe aeroporturi. Românii, avertizaţi să-şi amâne plecările în străinătate

Ministerul de Externe trage un puternic semnal de alarmă în această perioadă şi avertizează românii că ar fi de preferat să evite deplasările în Egipt, Liban şi Iordania. Sunt foarte multe zone cu probleme, în Franţa, spre exemplu, în 14 aeroporturi au fosta alerte cu bombă, 8 dintre ele au fost evacuate şi 130 de zboruri anulate.

De altfel, turiştilor li se recomandă să evite ţări precum Franţa sau Germania.

Citeste si Un nou protest pro-Palestina are loc, azi, la București, în Piața Universității. Autoritățile anunță măsuri fără precedent