ALERTĂ în hipermarketuri: APĂ MINERALĂ suspectă, retrasă de la vânzare

Publicat: Joi, 29 Mai 2014 12:15 // Actualizat: Joi, 29 Mai 2014 14:13 // Sursa: romaniatv.net

Mai multe hipermarketuri din Capitală au fost luate la bani mărunţi de oamenii legii. Poliţiştii din Bucureşti fac zeci de controale, deoarece există suspiciunea că se vinde apă îmbuteliată contrafăcută, informează România TV.

Oamenii legii efectuează, joi, mai multe controale la hipermarketurile din Capitală. Există suspiciuni că apa minerală ar fi contrafacută. În urma verificărilor, apa minerală suspectă va fi retrasă de la comercializare.

"Se fac verificări pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. Este vorba de un tip de apă minerală despre care există suspiciuni că ar fi contrafăcută. Urmează ca apa să fie ridicată şi să se stabilească dacă este apă minerală sau nu", a declarat, la România TV, Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei. 

Această apă contrafăcută poate fi extrem de periculoasă pentru sănătate, mai ales pentru sănătatea copiilor. 

"Consumatorul este înşelat. O astfel de apă care nu este ceea ce se pretinde a fi poate duce la multe boli. Calitatea microbiologică poate fi periculoasă pentru sănătate, mai ales pentru sănătatea copiilor. Este foarte greu să îţi dai seama ce fel de apă este, mai ales dacă apa nu are o turbiditate sau un miros care să ne atragă atenţia", a declarat, la România TV, prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi.

Citeşte şi Peste 100 de poliţişti efectuează controale într-un complex comercial din Capitală

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
29 mai 12:57
...
Mai multe hipermarketuri din Capitală au fost luate la bani mărunţi de oamenii legii....
29 mai 12:21
...deoarece există suspiciunea că se vinde apă îmbuteliată contrafăcută, informează România TV. Citește mai departe… ...
1
EUR
4.8396
RON
25 May
noapte 10 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H