Control la Spitalul de Pediatrie din Piteşti după ce în pătuţul unui copil a fost găsit un gândac

Direcţia de Sănătate Publică Argeş a dispus efectuarea unui control la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, după ce părinţii unui copil au reclamat că au găsit un gândac în patul micuţului internat în această unitate spitalicească.

16 aug. 2016, 17:00
Control la Spitalul de Pediatrie din Piteşti după ce în pătuţul unui copil a fost găsit un gândac

O echipă ce control de la DSP Argeş a început, marţi, verificări la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, după ce în presă au apărut informaţii potrivit cărora în spital ar fi gândaci.

Directorul adjunct al DSP Argeş, Adrian Stoica, a declarat pentru News.ro că verificările la Spitalul de Pediatrie au demarat după ce mama unui copil a reclamat, în presă, că a găsit un gândac în patul băieţelului său, internat la Pediatrie.

În urma controlului, echipele care fac verificările vor dispune eventuale măsuri, în funcţie de rezultatul acestuia, scrie News.ro.

Reprezentanţi ai spitalului din Piteşti afirmă că personalul spitalului a luat deja legătura cu părinţi ai copiilor internaţi în acest spital pentru a-i întreba dacă au sesizat prezenţa gandacilor în saloanele unităţii sanitare.

Citeşte şi Unitatea de Transfuzii a Spitalului CF2 a fost autorizată