Controlor de trafic aerian, prins beat la volan după ce a lovit în plin un biciclist

Accident cumplit vineri dimineaţă, provocat de un controlor de trafic aerian. Bărbatul erau băut şi mergea la serviciu când a lovit un biciclist cu maşina, în centrul orașului Ploiești. Victima e în stare gravă.

14 iun. 2013, 06:21
Controlor de trafic aerian, prins beat la volan după ce a lovit în plin un biciclist

Un controlor de trafic aerian de la Aeroportul Otopeni a urcat băut la volan şi a făcut accidentat la Ploieşti. Bărbatul are 56 de ani şi se îndrepta spre locul de muncă când în centrul oraşului a lovit un biciclist care circula regulamentar.

Iniţial, el şi-a continuat drumul, însă după 600 de metri s-a întors la faţa locului.  Potrivit România TV, controlorul de trafic a fost testat cu etilotestul, iar poliţiştii spun că avea 0,97 mg alcool pur în aerul expirat. Şoferul vinovat, deşi nu se putea ţine pe picioare din cauza alcoolului consumat, le-a spus poliţiştilor că mergea spre serviciu. Reprezentanţii Romatsa susţin însă că bărbatul nu trebuia să ajungă la serviciu.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă. 

Victima a fost transporată de urgenţă la spital, dar medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte evoluţia lui şi spun că starea bărbatului este foarte gravă.