Controverse privind majorarea salariului minim. Anunţul făcut de PSD pe Facebook

PSD anunţă din nou că PNL nu va majora salariul minim, deşi premierul Dăncilă a anunţat la România TV că acesta va fi mărit înainte de votul de învestire a noului guvern.

31 oct. 2019, 09:17
Controverse privind majorarea salariului minim. Anunţul făcut de PSD pe Facebook

PSD lansează un nou atac la adresa PNL şi acuză viitorul Guvern că va stopa creşterea salariului minim. „Programul PNL spune că PSD a mărit „exagerat” salariul minim, deși era o măsură dreaptă și firească!

Este clar că nu vor mai implementa creșterea salariului minim pe care românii o merită, umilindu-i și refuzându-le din nou drepturile. Trebuie să îi oprim la vot!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

Guvernul Dăncilă nu renunţă la idea majorării salariului minim brut pe economie. Viorica Dăncilă a declarat, la România TV, că se va ține de cuvânt în ciuda somațiilor lansate de Ludovic Orban și va majora salariul minim pe economie, actul normativ urmând a fi adoptat în ședința de guvern din 4 noiembrie, zi în care e programat și votul pentru învestirea Cabinetului Orban. Recent, premierul demis Viorica Dăncilă a avut discuţii cu sindicatele, iar România TV a obţinut propunerile sindicatelor prezentate premierului legate de creşterea salariului minim.