Conversaţii pe care trebuie să le ai înainte de a te căsători

Ai intalnit persoana perfecta cu care crezi ca vei forma o familie pana la adanci batraneti. Insa, inainte de a face pasul cel mare, ar trebui sa-ti pui niste intrebari si sa ai cateva discutii serioase cu cel/cea care urmeaza sa-ti devina sot/sotie.

17 oct. 2015, 18:16
Conversaţii pe care trebuie să le ai înainte de a te căsători

Vreti copii si daca da, cum ii cresteti?

Suna ciudat sa te intrebi despre copii inainte de casatorie, dar stabilind niste directii de la cele mai simple (cine schimba scutecele si incalzeste biberoanele) si pana la cele complicate (cine ramane in concediu de crestere copil, unde veti petrece vacanta si la ce scoala va merge). Pot aparea diferente majore de opinie si ar fi pacat sa va stricati relatiile cand copilul este mare. In plus, pana veti ajunge in fata faptului implinit, puteti discuta, negocia si veti gasi o cale de mijloc.
 
Cum va veti petrece timpul liber?

Odata ce sunteti casatoriti se va pune problema iesirilor in oras. Iesiti impreuna, iesiti separat, fiecare cu prietenii lui (care nu sunt intotdeauna comuni). Cat de des ati vrea iesiri “solo”. In ce locuri ati vrea sa va petreceti vacanta. Cum va veti spune unul altuia ca mai aveti nevoie de putin spatiu singuri.

Citeste mai mult pe SFATULPARINTILOR. RO