Copii abandonaţi de mamă, viaţă de mizerie: Şase fraţi din Iaşi se luptă cu o sărăcie crudă VIDEO

Şase fraţi se îneacă în lacrimi de când mama lor şi-a părăsit familia pentru un bărbat. Au rămas în grija bunicii de 80 de ani şi a tatălui care pentru ei a renunţat la un loc de muncă în Italia. Familia o duce foarte greu, iar tot ce îşi doresc de sărbători sunt haine groase ca să nu mai tremure de frig în casă.

11 dec. 2014, 12:32
Copii abandonaţi de mamă, viaţă de mizerie: Şase fraţi din Iaşi se luptă cu o sărăcie crudă VIDEO

Copii încă nu s-a obişnuit cu ideea că mama lor i-a părăsit. Tatăl copiilor abia mai are putere să vorbească. Bărbatul obţinuse un loc de muncă în Italia. Era o şansă pentru toată familia să o ducă mai bine. Dar toate visurile lor s-au spulberat când mama copiilor a fugit la amant. Acum soţul munceşte din greu să crească cei şase copii, potrivit România TV.

Citeşte şi Povestea CUTREMURĂTOARE a unei familii care locuieşte într-un WC public FOTO

 

Multă muncă! Eu îi spăl, eu îi imbrac, mancare fac eu. Îi iubesc foarte mult pe copii. Ţin la mine toţi„, a povestit tatăl micuţilor.

Condiţiile în care trăiesc sunt extrem de grele. Locuiesc într-o casă de chirpici în care este la fel de frig ca afară. Hainele sunt puţine şi nu le ţin de cald. Nici mâncarea nu este suficientă. De multe ori copiii se duc flămânzi la şcoală.

Citeşte şi Sărbătorile de Iarnă, la LIMITA SĂRĂCIEI. Întinde o mână caldă şi încălzeşte un SUFLET DE CRĂCIUN

În afară de cel mai mic dintre copii care are cinci ani, toţi ceilalţi merg la şcoală. Bunica lor de 80 de ani are grijă de mezin şi îi ajută pe ceilalţi cum poate din pensia ei de 300 de lei. Soarta lor grea a înduioşat câţiva vecini care le-au trimis copiiilor jucării. Acum visează la un brad de Craciun şi cine ştie poate Moşul le va pune şi ceva daruri sub el.