Copii ameninţaţi de Moş Crăciun printr-o SCRISOARE că nu vor primi CADOURI. Reacţia micuţilor este unică

O fetiţă şi unui băieţel din Marea Britanie au primit o scrisoare de la Moş Crăciun în care erau anunţaţi că sunt prea obraznici şi dacă nu vor fi cuminţi nu vor mai primi cadouri.

13 dec. 2014, 18:07
Copii ameninţaţi de Moş Crăciun printr-o SCRISOARE că nu vor primi CADOURI. Reacţia micuţilor este unică

Cu toate că s-au bucurat inainte să o deschidă, dar au inceput să plângă atunci când şi-au dat seama ce le trasmite moşul.

Dragă Tyler şi Freya, Vă urmăresc de două săptămâni şi sunt convins că amândoi veţi fi pe lista cu copii obraznici. Ţineţi mine, numai copiii cuminţi sunt pe listă. Sper să vă văd în Ajunul Crăciunului. Moş Crăciun„, asta au citit Tyler şi Freya, în vârstă de opt, respectiv patru ani, în scrisoarea primită de la Moş Crăciun.

Mama lor, care a scris scrisoarea, a vrut să le dea astfel o lecţie. Aşa că le-a explicat că, dacă vor continua să se bată şi să se poarte urât, nu vor primi cadouri sub brad. Dar le-a dat o şansă să se schimbe: au 13 zile la dispoziţie să înceapă să se poarte frumos.

Cei doi fraţi s-au speriat când au aflat că s-ar putea să nu primească nimic. Cu ochii în lacrimi, cei doi au promis că vor fi cuminţi de acum încolo.