Copii daţi la câini de propriul tată. Cum au fost maltrataţi şi înfometaţi trei fraţi, chiar de părintele lor

Trei frați de la o stână din Avrig, județul Sibiu, au fost torturaţi chiar de propriul tată, care i-a ținut flămânzi și chiar i-a dat la propriul la câini. Mătuşa copiilor a fost cea care a făcut dezvăluirile.

08 apr. 2020, 08:46
Copii daţi la câini de propriul tată. Cum au fost maltrataţi şi înfometaţi trei fraţi, chiar de părintele lor

Coșmarul copiilor, doi băieți de 10 și 11 ani și o fată de 13 ani, a început în urmă cu cinci ani, când mama lor a murit.

Rămași pe mâna tatălui, adolescenții au avut parte de o adevărată tortură psihică și fizică. Mai mult, fata ar fi fost violată chiar de propriul tată.

Citeşte şi Doi copii şi-au văzut tatăl murind. Mama este într-un centru de carantină: „A pus mâna pe el, a văzut că e rece”

Luni seara, copiii s-au întors mai târziu cu vitele de la păscut. Au fost mai întâi bătuți de fratele mai mare, în vârstă de 15 ani, iar apoi a urmat tatăl. Mai târziu, au fost puși să doarmă în țarcul câinilor, potrivit oradesibiu.ro.

A început băiatul cel mare, care are 15 ani şi apoi i-a luat în primire tatăl. Pe cel mic l-au dat la câini. E tot lovit şi muşcat. Are răni şi mai noi şi mai vechi pe corp. Nu e prima dată când face asta. În fiecare zi îi bate şi îi ţine flămânzi. Fata a fost violată de tată. E tot timpul băut şi se dă la ea„, a povestit mătuşa copiilor.

Veniți să ancheteze la fața locului, oamenii legii și reprezentanții Direcției Generale pentru Protecția Copilului Sibiu au decis ca trei dintre copii să fie duși la un centru de plasament.