Copii demonici. Cei mai tineri 10 ucigaşi din istorie şi crimele lor înfiorătoare

Unele dintre cele mai terifiante crime din istorie nu au fost comise de adulți în toată firea, ci de copii în toată regula. 

17 apr. 2016, 06:49

Aceștia sunt cei mai tineri 10 criminali din lume, scrie arzigazu.ro.

1. Carl Newton Mahan

Carl Newton Mahan avea șase ani când și-a ucis prietenul, Cecil Van Hoose, în vârstă de 8 ani. Totul a început de la o bucată de fier pe care băieții au vrut să o vândă pentru bani. S-au luat la ceartă și Cecil l-a lovit pe Carl în față. Carl s-a dus acasă, a luat pușca tatălui său și l-a împuscat mortal pe Cecil. La vremea aceea, Carl a fost cel mai tânăr ucigaș din statul Kentucky.

Citeşte şi Asasinul vânzătoarei, declaraţii halucinante în faţa jurnaliştilor. Ce a răspuns când a fost întrebat dacă i-a fost milă

2. Și-a ucis tatăl…

În 2008, un băiat în vârstă de 8 ani al cărui nume nu a fost dezvăluit a fost arestat pentru uciderea tatălui său și a tatălui prietenului său în Arizona. El a recunoscut că a tras cu un pistol, însă polițiștii au constatat că s-a folosit o armă mai puternică pentru crimă.

3. La doar 9 ani…

În 2005, o fată în vârstă de 9 ani a fost găsită vinovată pentru înjunghierea lui Queen Washington, care avea 11 ani pentru că se certaseră din cauza unei mingi. Cei doi se aflau la un grătar cu părinții, iar în timp ce adulții se ocupau de pregătirea mesei, cei mici s-au luat la ceartă și fata l-a înjunghiat mortal pe Queen.

4. Robert Thompson și Jon Venables

Robert Thompson și Jon Venables aveau 10 ani fiecare când l-au ucis pe James Bulger, în vârstă de doi ani. Totul s-a întâmplat în anul 1993. Cei doi l-au răpit pe James în timp ce acesta era cu mama sa la cumpărături în mall și l-au dus la 2,5 km de Liverpool. După ce l-au abuzat sexual, Robert și Jon l-au lovit pe copil până a decedat și i-au lăsat trupul neînsuflețit pe calea ferată pentru ca acesta să fie sfâșiat de tren.

5. Jordan Brown

La 11 ani, Jordan Brown a împușcat mortal logodnica gravidă a tatălui său. Potrivit raportului poliției, Jordan s-a dus cu o armă de vânătoare în camera în care dormea femeia și a început să tragă, ucigând-o pe loc.

6. Andrew Golden

Andrew Golden, în vârstă de 11 ani, și Mitchell Johnson, de 13 ani, au fost găsiți vinovați pentru uciderea a patru studenți și o profesoară și rănirea a încă 10 dintr-o școală din Jonesbro, arkansas, pe 24 martie 1998. Cei doi și-au plănuit meticulos atacul. Au furat câteva arme și muniție din colecția bunicului lui Andrew și doar el s-a dus la ore, pentru a porni alarma de incendiu. Apoi când toată lumea iese grăbită din șocoală cei doi au început focul.

7. Mary Bell

În 1968, Mary Bell, în vârstă de 11 ani, a fost închisă pentru uciderea a doi băieți, Martin Brown, de 4 ani, și Brian Howe, de 3 ani. Bell l-a strangulat pe Martin și i-a lăsat trupul într-o casă abandonată din Newcastle. După două săptămâni, Mary, împreună cu prietena sa de 13 ani, Norma, l-au strangulat și pe Brian și i-au decupat în abdomen litera „M”.

Citeşte şi Detalii înfiorătoare ies la iveală în cazul crimei din Buzău, unde un bărbat şi-a ucis copilul

8. Eric Smith

Eric Smith avea 13 ani când a abuzat sexual și apoi l-a ucis pe Derrick Robie, în vârstă de 4 ani. Totul s-a petrecut pe 2 august 1993, în New York. Eric și Derrick locuiau în părți diferite ale orașului, dar aveau un loc comun unde își petreceau timpul împreună, la un bloc distanță de casa lui Derrick. De obicei, Derrick era însoțit de mama sa când se ducea la locul de joacă, însă de data aceasta băiatul a trebuit să meargă singur până acolo. La nici 5 minute după ce a plecat din fața casei, Derrick a fost răpit de Eric, dus într-o zonă lăturalnică și maltratat.

9. Lionel Tone

In 2001, pe când avea 14 ani, Lionel Tone a fost acuzat că a bătut-o brutal până la moarte pe Tiffany Eunick, care avea 6 ani. Tiffany rămesese peste noapte la familia Tone, pentru ca mama lui Lionel să aibă grijă de ea. Femeia s-a dus să se odihnească un pic înainte să plece la muncă, iar după 45 de minute, când s-a întors, a găsit-o pe Tiffany decedată. Aparent, cei doi se luaseră la bătaie și băiatul a dat-o în repetate rânduri cu capul de masă.

10. Andrew Wurst

La 14 ani, Andrew Wurst a deschis focul la școală, împușcându-l mortal pe John Gillette și rănind alți doi elevi și o profesoară. Andrew luase pistolul de acasă, pentru că avea de gând să se sinucidă (după cum s-a constatat găsindu-se un bilet de adio al băiatului la locul faptei), dar s-a hotărât când a ajuns la școală să înceapă să tragă în cine i-a ieșit în cale.