Copii drăguţi cu părinţi tembeli: Vezi ce i-a făcut un cuplu bebeluşului său!

Un cuplu britanic a avut ideea total neinspirată de a-şi face bebeluşul să semene leit cu fosta vedetă a Manchester City, Mario Balotelli.

03 mart. 2013, 17:36

Cuplul britanic a folosit ciocolată neagră topită cu care a „pictat” faţa bebeluşului, făcând-o să pară cu cea a fotbalistului de culoare Mario Balotelli.

Părinţii micuţului şi-au desăvârşit „opera” punând pe capul copilaşului un burete de vase, de culoare galbenă, prin care au vrut să imite astfel ciuful fotbalistului, în varianta blondă, însă, dezvăluie The Sun. În plus, au mânjit cu vopsea albastră piptăraşul micuţului cu una dintre inscripţiile pe care excentricul Balotelli le avea pe un tricou cu care a apărut pe stadion: „Why Always Me?”…

Ce-a ieşit, au pus pe Internet şi, spre mirarea lor, părinţii bebeluşului nu au primit „like-uri”, ci mai degrabă comentarii extrem de critice faţă de gestul lor, scrie The Sun. 

Un utilizator de Twitter a scris revoltat: „Părinţii au trimis această fotografie îngrozitoare cu copilul lor arătând ca Mario Balotelli. Asta înseamnă abuz împotriva copilului!„.

Un alt utilizator, „episcopul Matt”, scrie că „Iisus a plâns… Ce i-au făcut copilului lor!”…

Părinţii copilului s-ar fi putut inspira dintr-un gest asemănător care a atras atenţia presei, luna trecută, când un admirator în vârstă de 10 ani al „eroului” său de la Leeds United, El Hadji Diouf, s-a „innegrit” pentru a poza alături de fotbalistul marocan.