Copiii au acces GRATUIT în casele memoriale Eminescu, Enescu şi Iorga

Publicat: Marţi, 28 Mai 2013 13:54 // Actualizat: Marţi, 28 Mai 2013 13:54 // Sursa: RTV.net

Accesul copiilor în instituţiile de cultură din subordinea Consiliului Judeţean (CJ) Botoşani va fi, pe 1 iunie, gratuit.

De Ziua Internaţională a Copilului, preşcolarii şi elevii vor avea intrare liberă în casele memoriale Mihai Eminescu, George Enescu şi Nicolae Iorga, dar şi în Muzeul Judeţean de Istorie, Biblioteca Judeţeană Mihai Eminescu sau Memorialul Ipoteşti- Centrul Naţional de Studii "Mihai Eminescu".

"Pe parcursul întregii zile de 1 iunie, copiii pot beneficia de explicaţii profesioniste ale ghizilor şi muzeografilor. Vor putea asculta poezii eminesciene la Ipoteşti, sau acordurile viorii lui Enescu la Dorohoi şi vor călători în timp printre fragmentele de istorie de la Muzeului Judeţean", a afirmat preşedintele CJ, Florin Ţurcanu.

La Biblioteca Judeţeană Mihai Eminescu vor fi organizate, în perioada 30 mai- 12 iunie, mai multe evenimente dedicate, printre care şi o expoziţie de machete auto intitulată "Când jucăriile devin hobby", dar şi o expoziţie de lucrări plastice sau de cărţi de buzunar.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
10 iun 11:19
...copiilor în instituţiile de cultură din subordinea Consiliului Judeţean (CJ) Botoşani va fi, pe 1 iunie, gratuit. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
1
EUR
4.8750
RON
26 Sep
noapte 18 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H