Copiii la COMANDĂ, soluţia pentru femeile singure. Cât costă să apelezi la un donator de spermă VIDEO

Ceasul biologic face ca tot mai multe femei singure să apeleze la donatorii de spermă. Cu un singur click, ele îşi pot alege de la băncile donatorilor trăsăturile copilului pe care şi-l doresc şi pot deveni mame după ce plătesc între 1.000 şi 3.000 de lei.

19 ian. 2015, 12:18
Copiii la COMANDĂ, soluţia pentru femeile singure. Cât costă să apelezi la un donator de spermă VIDEO

Simona are 38 de ani şi pentru că nu şi-a găsit jumătatea a decis să devină mamă cu ajutorul unui donator. A exclus varianta adopţiei, din cauza procedurilor greoaie. Aşa că a apelat la banca de spermă din Danemarca, scrie gandul.info.

„Sufeream că n-am şi eu un copil al meu, pentru care să munceşti, pentru care să trăieşti, să te scoli dimineaţa. Am spus vreau şaten cu ochi albaştri, am zis că vreau să fie înalt, deştept”, a spus femeia.

Femeile pot face comandă pe site-ul unei bănci de spermă, unde găsesc informaţii despre profilul donatorilor. Aici află naţionalitatea, înălţimea, culoarea ochilor şi a părului, pot vedea o fotografie de când donatorul era copil şi îi pot auzi şi vocea. Printre donatori sunt şi români.

Preţul unei comenzi variază în funcţie de calitatea probei, de la 1.000 la 3.000 de lei. Dacă iniţial apelau la această metodă cuplurile care întâmpinau probleme în conceperea unui copil, specialiştii estimează că în anii următori, 70% dintre clienţii băncilor de spermă vor fi femeile singure.

Citeşte şi Cel mai ciudat anunţ: Student, DONATOR de SPERMĂ, inseminez gratuit femeile care vor copii FOTO