Copiii Nicoletei Luciu, în stare gravă la spital. Au fost internaţi de urgenţă FOTO

Nicoleta Luciu a trecut prin clipe de nedescris. Cei patru copii ai sai s-au imbolnavit subit chiar in timpul concediului petrecut în Croatia. Speriata, vedeta a ajuns cu micutii la urgenta, iar micuţii au fost internati in spital.

17 sept. 2015, 08:50

Nicoleta Luciu si sotul ei, Zsolt Csergo, au plecat în vacanţă cu copiii, dar şi cu câţiva prieteni, in Croatia. Cum vremea era foarte bună, grupul părea să aibă şanse să se distreze de minune, însă lucrurile nu au stat aşa cum au sperat, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Nicoleta Luciu este însărcinată? „Nu spun nu încă unui copil”

Cand se asteptau mai putin, cei patru copii ai Nicoletei Luciu s-au imbolnavit, iar cazul, din cate spune vedeta, nu a fost singular.

Tripletii si Zsolt Jr. au facut pneumonie acuta si au necesitat internare in spital. Situaţia a fost atât de dificilă, încât şi Zsolt Csergo a lasat deoparte afacerile pentru a-i sta aproape Nicoletei şi celor patru copii.

Citeşte şi Nicoleta Luciu NU regretă că şi-a IERTAT SOŢUL care a înşelat-o

„Nu ma gandeam ca se va intampla asta. Erau bine, iar la un moment dat m-am trezit cu ei ca le este rau. M-am speriat foarte tare si ne-am dus la spital la urgente. Acolo, medicii i-au internat imediat. Am stat cu ei o perioada in spital. Acum sunt bine, dar am tras o sperietura. Eram si eu, si bonele care aveam grija de ei. Totul s-a intamplat cand eram in Croatia, in urma cu cateva saptamani”, a declarat Nicoleta Luciu.