Copii salvaţi după ce un AUTOBOZ ŞCOLAR a căzut într-un râu. Micuţii s-au căţărat pe acoperişul maşinii VIDEO

Zece copii au fost salvaţi după ce autobuzul în care se aflau aterizase într-un râu din Kansas, SUA. Copiii, mulţi dintre ei preşcolari, au ieşit prin trapa maşinii ca să ajungă deasupra autobuzului răsturnat în râu.

01 nov. 2013, 07:21
Copii salvaţi după ce un AUTOBOZ ŞCOLAR a căzut într-un râu. Micuţii s-au căţărat pe acoperişul maşinii VIDEO

Final fericit pentru câteva familii din statul american Kansas. Zece copii au fost salvaţi de la înec, după ce autobuzul şcolar în care se aflau a plonjat într-un râu, potrivit Kake.com.

Citeşte şi Accident de autobuz în sudul Indiei: Cel puţin 44 de morţi, majoritatea copii

Minorii se întoarceau spre casă, când autobuzul şcolar a sărit de pe un pod direct în apele unui râu. Micuţii, printre ei mulţi preşcolari, au ieşit prin trapa maşinii, ghidaţi de şoferul autovehiculului. Odată ajunşi deasupra autobuzului, acesta a alerta autorităţile, care s-a deplasat de urgenţă la faţa locului.

Le-a fost frig, s-au udat puţin până au ajuns deasupra autobuzului, iar apoi echipele de salvare i-au scos şi i-au dus în ambulanţă, unde s-au încălzit. Şoferul autobuzului fusese în apă ceva timp. El a fost preluat de medici şi dus la spital, ca să fie consultat” a declarat Kelly Herzet, şerif Butler County.

Citeşte şi Un autobuz de şcoală a intrat într-o clădire a unei baze militare americane VIDEO

În timp ce echipele de salvare îşi făceau treaba, pe margine aşteptau rudele îngrijorate ale celor mici. Sora unui băieţel de şase ani se temea pentru viaţa copilului. Toţi copiii au fost aduşi la mal şi consultaţi de medici. Niciunul n-a avut nevoie de îngrijiri medicale speciale.