Copiii teribili ai Hollywood-ului. Au cunoscut faima, dar au sfârşit în clinicile de dezintoxicare

A cunoaşte faima internaţională încă din copilărie are, bineînţeles, multe avantaje, dar la fel de multe dezavantaje. Mulţi dintre cei care au devenit celebri încă de mici au ajuns peste ani clienţii fideli ai clinicilor de dezintoxicare sau ai întâlnirilor alcoolicilor anonimi.

18 mart. 2013, 06:58
Copiii teribili ai Hollywood-ului. Au cunoscut faima, dar au sfârşit în clinicile de dezintoxicare

Macaulay Culkin a devenit favoritul Hollywood-ului in anii ’90, dupa succesul comediei „Home Alone”. Dupa ce s-a retras din actorie, la doar 14 ani, s-a zvonit ca Macaulay ar fi dependent de droguri, iar in 2004 a fost arestat pentru posesie de marijuana, potrivit perfecte.ro.

Lindsay Lohan si-a inceput cariera la varsta de 3 ani ca model si a devenit celebra in intreaga lume la 11 ani, odata cu lansarea comediei „The Parent Trap”.

Au urmat o serie de filme la fel de memorabile, dar si o serie de arestari. Lindsay a fost arestata in ultimii ani pentru motive dintre cele mai diverse, de la conducere in stare de ebrietate, pana la talharie sau atac la persoana.

Drew Barrymore a devenit faimoasa in blockbuster-ul lui Steven Spielberg, „E.T. the Extra-Terrestrial”, la doar 7 ani. A urmat insa o copilarie turbulenta si se pare ca micuta a fost internata intr-o clinica de reabilitare la doar 14 ani.