Copil bătut de mamă cu fierul de călcat

Un băieţel din Vaslui în vârstă de 10 ani a ajuns la spital după ce a fost bătut de mama lui cu fierul de călcat. Poliţia şi Protecţia Copilului Vaslui au declanşat o anchetă în acest caz.

27 iul. 2017, 09:28
Copil bătut de mamă cu fierul de călcat

Potrivit autorităţilor, copilul a fost găsit de un echipaj de poliţie în apropierea gării din Bârlad, după ce plecase de acasă.

Băiatul a fost transportat şi internat la Spitalul de Urgenţă Bârlad, unde le-a povestit medicilor că a fost bătut de către mama sa cu un fier de călcat. Femeia se apără şi spune că l-a lovit cu mătura.

Femeia, cunoscută pentru faptul că îşi neglijează frecvent copiii şi că îi abuzează, susţine că băiatul era neascultător.

Băiatul de zece ani a afirmat faţă de cadrele medicale că a fost bătut de către mama sa pe motiv că nu-i spunea…mamă, după ce femeia s-a recăsătorit. Vecinii însă spun că minorul nu făcea probleme şi că era ascultător şi sunt uimiţi de fapta femeii.

Protecţia Copilului Vaslui a intervenit în acest caz, urmând ca, odată cu externarea băiatului, acesta să fie internat într-un centru de plasament. De asemenea, un frate de-al copilului, în vârstă de patru ani, a fost scos din familie şi dat în plasament.