Copil de 11 ani, bătut măr la şcoală de tatăl unei colege. Băiatul a ajuns la Neurochirurgie. Motivul, HALUCINANT

Copilul de 11 ani din Paşcani a fost bătut măr la şcoală de tatăl unei colege. Acesta fost internat la Neurochirurgie. Agresorul l-a bătut pe băiat pentru că acesta i-a trântit telefonul fiicei sale.

02 dec. 2019, 09:57
Copil de 11 ani, bătut măr la şcoală de tatăl unei colege. Băiatul a ajuns la Neurochirurgie. Motivul, HALUCINANT

Incidentul nefericit s-a petrecut la Liceul Economic Tehnologic „Nicolae Iorga” din Paşcani, scrie zdi.ro. Elevul de 11 ani a avut în urmă cu câteva zile un conflict cu fiica agresorului. I-ar fi vorbt urât și mai apoi i-a trântit telefonul.

Citeşte şi ŞOCANT. Un elev de 14 ani din Constanţa şi-a înjunghiat un coleg de clasă. Motivul, HALUCINANT

Fata și-a sunat tatăl, care orbit de furie a venit la școală, iar la finalul orei de biologie, când băiatul a ieșit din clasă, a fost bătut de agresor. „Este deschis un doar de cercetare în acest caz, pentru lovire și alte agresiuni. Bărbatul de 37 ani a fost amendat pentru tulburarea liniștii și ordinii publice”, a declarat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Tatăl băiatului l-a dus la spitalul din Pașcani. Medicii au stabilit că prezintă niște hematoame, în urma investigațiilor. Astfel, băiatul a fost dus de tatăl lui la spitalul din Iași, acolo unde se aflcă acum internat sub supraveghere medicală.