Copil de 12 ani torturat de propriul tată. L-a legat de un copac şi a început să-l taie, mama băiatului a primit o filmare

Un copil în vârstă de 12 ani din localitatea buzoiană Bozioru a ajuns, sâmbătă după-amiază, la Spitalul Judeţean Buzău, după ce a fost tăiat de către tatăl sau cu cuţitul pe mâini, pe picioare şi pe burtă, într-o pădure unde copilul ar fi fost legat de un copac. Bărbatul ar fi filmat agresiunea şi i-ar fi trimis imaginile mamei băiatului, care este plecată la muncă în Spania. Bărbatul a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca, unde va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut sau nu discernământ în momentul faptei.

28 oct. 2017, 14:54
Copil de 12 ani torturat de propriul tată. L-a legat de un copac şi a început să-l taie, mama băiatului a primit o filmare

Un bărbat de 39 de ani din localitatea Bozioru şi-ar fi agresat copilul de 12 ani, cercetările în acest caz fiind în curs de desfăşurare.

Conform unor surse medicale, copilul ar fi fost dus de către tatăl său într-o pădure, ar fi fost legat de un copac şi tăiat cu un cuţit pe mâini, pe picioare şi pe burtă. Bărbatul ar fi filmat agresiunea şi i-ar fi trimis imaginile mamei băiatului, care este plecată la muncă în Spania.

Potrivit news.ro, ulterior, bărbatul şi-a dus copilul acasă, de unde a fost preluat sâmbătă după-amiază de poliţie şi de ambulanţă şi dus la Spitalul Judeţean Băzău, după ce cazul a fost semnalat autorităţilor de către mama copilului. Cadrele medicale spun că copilul este în stare stabilă, dar că este şocat de ceea ce i s-a întâmplat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, Laura Minea, în urma audierilor s-a luat măsura ca bărbatul de 39 de ani să fie transportat şi internat la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca, acolo unde medicii îl vor investiga pentru a decide dacă a avut sau nu discernământ.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate şi rele tratamente aplicate minorului, cercetările fiind coordonate de un procuror al Parchetului Judecătoriei Buzău.

Totodată, a fost informată şi Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, care va începe propria anchetă.