Copil de 2 ani dat dispărut, găsit după o noapte de căutări

Un copil de 2 ani din comuna Sopot, judeţul Dolj, care a fost dat dispărut în noaptea de joi spre vineri, a fost găsit de către angajaţi ai ISU, poliţişti şi oameni din localitate, după o noapte de căutări.

31 aug. 2018, 05:19
Copil de 2 ani dat dispărut, găsit  după o noapte de căutări

UPDATE: Fetiţa de doi ani dispărută de acasă şi căutată încă de aseară a fost găsită în urmă cu puţin timp. Copilul a fost descoperit într-un şanţ şi a fost preluat de echipaje medicale.

„În urma solicitării primite pe 112 de a interveni în localitatea Sopot pentru căutarea unui copil în vârsta de aproximativ 2 ani (ora 00,05), un echipaj de căutare-salvare din cadrul Detaşamentului 1 Pompieri Craiova, format dintr-un ofiţer, 8 subofiţeri şi 4 elevi, s-a deplasat la locul precizat că ar fi fost văzut copilul. În acest moment se execută misiunea de căutare a minorului de către pompieri, poliţie şi voluntari din Sopot”, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoşilă.

Potrivit sursei citate, căutările sunt la ieşire din Sopot, pe terenuri agricole, lăstăriş şi imobile părăsite din zona unde locuia copilul.


loading...
Partenerii noștri