Copil de 5 ani batut cu bestialitate de tată pentru că nu şi-a terminat temele, băiatul a ajuns la spital

Un copil de cinci ani din Focşani a ajuns, în noaptea de joi spre vineri, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Vrancea, având numeroase traumatisme, după ce a fost bătut de tată pentru că nu şi-a terminat temele.

17 nov. 2017, 09:28
Copil de 5 ani batut cu bestialitate de tată pentru că nu şi-a terminat temele, băiatul a ajuns la spital

Un copil de cinci ani din Focşani a fost bătut de tatăl lui, care a devenit violent în momentul în care a aflat că băiatul nu-şi terminase tema pentru grădiniţă.

După bătaia primită, copilul a ajuns la spital şi a rămas internat la Secţia de Chirurgie Infantilă. El are numeroase traumatisme, dar viaţa nu îi este pusă în pericol.

„Băieţelul este internat la Secţia de Chirurgie. Nu îi este pusă viaţa în pericol, dar are numeroase traumatisme. Are politraumatism prin agresiune, cu echimoze şi hematom orbital stâng, torace posterior, coapsa stânga, umăr şi braţ stâng. Micuţul este internat împreună cu mama sa, a fost adus la spital la ora 23.45”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Vrancea, Alina Cosma.

Poliţia Vrancea a început o anchetă şi a deschis dosar penal pentru violenţe contra minorului.

„Poliţia face cercetări în cazul copilului agresat. Este vorba despre un copil de cinci ani. S-a întocmit dosar penal şi se fac verificări”, a anunţat Biroul de Presă al IPJ Vrancea, potrivit Mediafax.

Cazul este anchetat şi de Direcţia pentru Protecţia Copilului.