Copil de 5 ani, diagnosticat cu o FORMĂ AGRESIVĂ DE CANCER întâlnită aproape exclusiv în Africa tropicală

Eduard-Andrei Constantinescu este un băiețel voios și inteligent. Are 5 anişori şi luna trecută a aflat că suferă de o boală cumplită. Familia este disperată pentru că are mare nevoie de bani pentru a-l salva.

20 sept. 2016, 15:11
Copil de 5 ani, diagnosticat cu o FORMĂ AGRESIVĂ DE CANCER întâlnită aproape exclusiv în Africa tropicală

În sânul familiei iubitoare, primii 5 ani din viața lui Eduard s-au desfășurat normal. În luna august s-a internat in Sectia de Chirurgie 1 la Spitalul Sf. Maria din Iasi prezentand dureri abdominale.

Examenul CT abdominal a evidentiat o formatiune tumorala de mari dimensiuni la nivelul hipocondrului si flancului drept. S-a intervenit chiurgical efectuandu-se biopsie din formatiunea tumorală. Nimic nu părea să prevestească diagnosticul primit de părinți: Edi suferă de Limfom Burkitt (formă agresivă de cancer întâlnită aproape exclusiv în Africa tropicală).

Tramatemntul cu chimionterapie a demarat de urgență în Sectia de Oncologie „Spitalul Sfânta Maria” din Iași. Prima cură cu chimioterapie nu a putut fi finalizată, corpul micuțului neavând puterea necesară. În acest moment Edi se pregatește pentru continuarea tratamentului, dar parinții spera să îi poată oferi un tratament la un spital specializat în străinate cu speranța de a-l vedea din nou sănătos.

Donații se pot face:

Denumire entitate: Asociatia „SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati pentru cine faceti donatia!