Copil de 9 ani, bătut şi pedepsit aspru de învăţătoarea lui. Băiatul a ajuns la spital de urgenţă

Un elev de clasa a II-a a fost bătut de învăţătoare pentru că scria prea încet. Speriată că fapta sa ar putea avea consecinţe grave, cadrul didactic a mers acasă la copil pentru a-şi cere scuze. A doua zi, însă copilul a fost din nou bătut şi pedepsit să stea în clasă câteva ore fără să meargă la toaletă. Băiatul a făcut o criză renală, fiind dus de urgentã, cu ambulanta, la Spitalul Judetean de Urgentă.

10 iun. 2016, 06:23
Copil de 9 ani, bătut şi pedepsit aspru de învăţătoarea lui. Băiatul a ajuns la spital de urgenţă

Un elev de clasa a II-a a primit o corecţie severă din partea învătătoarei sale, Titiana Vrabie, pe motiv că acesta scrie prea încet. Fapta s-a petrecut luni, în jurul orei 10.00. Băiatul de doar 9 ani sustine că a fost lovit de către învăţătoarea Vrabie, după ce copiii din clasă au iesit în pauză, de faţă fiind o altă învătătoare din scoală. La prânz, băiatul a ajuns acasă cu falca umflată, spunându-le părintilor ce s-a întâmplat. Părintii i-au cumpărat medicamente, speriati de modul în care acesta a fost lovit.

„Probabil, i-a dat cu un inel mare pe care îl tine pe mână”, spune tatăl copilului.

În aceeasi zi, învătătoarea a mers, speriată, la părinti, dorind să afle ce s-a petrecut cu băiatul bătut într-un exces de furie.

„Initial, învătătoarea mi-a spus că pe băiatul nostru l-ar fi lovit alti elevi, dar pe urmă a recunoscut cã l-a lovit ea. A venit, tot luni, si directoarea scolii, la noi acasă, cerându-ne sã nu vorbim cu nimeni, că va lua ea măsuri interne”, explică mama băiatului.

Citeşte: Profesoară cautată de poliţie după ce a făcut sex cu un elev de 13 ani. Părinţii copilului ştiau de relaţie FOTO

Potrivit vremeanoua.ro, miercuri, învăţătoarea l-a lovit din nou pe copil, în timp ce era la ore, refuzând să-l lase să meargă la toaletă. După câteva ore în care i s-a refuzat dreptul de a merge la WC, copilul a făcut o criză renală, fiind dus de urgentă, cu ambulanta, la Spitalul Judetean de Urgentă.

Părintii au mers, ieri, la Inspectoratul Scolar Judetean si la Politia Negresti, unde au reclamat-o pe învătătoare, spunând că fiul lor a fost la un pas de moarte.

Mai multi părinti din satul Valea Mare se plâng de relele tratamente la care au fost supusi copiii lor. Unii spun cã băietii au fost trasi de urechi atât de tare de către aceastã învătătoare, încât au avut nevoie de îngrijiri medicale, că fetele din clasele I-IV sunt făcute “tigănci”, “răpănoase”, “hoate”, dar si că mai multi copii sunt înjurati sau loviti peste cap, doar de plăcerea sadică a învăţătoarei.