Copil de 9 ani, găsit înecat în piscina din curtea casei

Un băiat în vârstă de 9 ani, din comuna Șcheia, s-a înecat în piscina din curtea casei sale. Mama lui l-a găsit mort în apă şi a cerut ajutor la numărul de urgenţă 112. Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.

03 iul. 2019, 09:11
Copil de 9 ani, găsit înecat în piscina din curtea casei

Copilul de 9 ani a intrat în piscina aflată în curtea case împreună cu fratele său, în vârstă de 11 ani. Părinții celor doi copii se aflau în locuință și la un moment dat mama acestora a observat că fiul mai mic nu mai mişcă în apă. Femeia s-a scos imediat din apă şi a sunat la 112. Echipajul medical care a intervenit a efectuat manevre de resuscitare timp de o oră. Din nefericire, copilul nu a mai putut fi salvat, fiind constatat decesul, potrivit realitateadesuceava.net.

Trupul neînsuflețit al minorului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă. Oamenii legii nu au putut afla nimic de la fratele copilului decedat. Băiatul de 11 ani este diagnosticat cu autism și întârziere mentală.