Copil de 9 ani MORT ÎN URMA UNEI EXORCIZĂRI. „Era necesar să luptăm cu Diavolul” FOTO

Un copil de nouă ani a murit în timpul unei exorcizări, realizat de o sectă religioasă din care făceau parte inclusiv părinții copilului.

02 dec. 2019, 13:13
Copil de 9 ani MORT ÎN URMA UNEI EXORCIZĂRI. „Era necesar să luptăm cu Diavolul” FOTO

David K, 9 ani, a murit în chinuri, după ce mai mulți adulți au decis că este posedat de diavol, scrie a1.ro. Mama sa a fost cea care l-a ținut pe copil în timpul exorcizării.

Citeşte şi Cristian Pomohaci scoate dracii din oameni într-un garaj amenajat în biserică. „Cam 150 de maşini vin în fiecare vineri noapte la el”

Mama și tatăl copilului se numără printre persoanele arestate pentru suspiciune de omor în cazul care a avut loc în Rusia. După moartea copilului, membrii din secta „Discipolii lui Isus Cristos” s-au rugat 2 zile lângă trupul neânsufleţit al copilului pentru a-l „învia!”.

Trupul lui David a fost îngropat în pădure, lângă un lac, în orașul Yugo-Zapadni.

Tatăl lui David a fost reținut în Rusia, alături de liderul sectei, o femeie pe nume Zemfira Gainullina, iar mama a fost reținută în vecinătate de Belarus.

„De multe ori am fost presecutați pentru numele lui Isus Cristos, dar nimeni nu ne poate învinovăți de nimic, deoarece nu a fost nicio crimă în noi! Nimeni nu ne poate interzice să trăim așa cum vrea Isus”, a declarat Zemfira Gainullina.

„În această sectă se crede că păcatul să fie scos din copii. Era necesar să lupte cu Diavolul. Atunci când un copil este pedepsit, ei nu sunt atenți la suferința copilului, deoarece în iad va fi și mai multă suferință. Desigur, aceste presoane nu înțeleg că un copil nu trebuie rănit!”, a spus Dr. Alexander Neveev, expert în culte religioase din Rusia.