Copil de doi ani, diagnosticat cu cinci tumori. Părinţii sunt disperaţi şi au nevoie de ajutor pentru a-l salva

Un copil de numai doi ani duce o luptă dură pentru viaţă. Ionuț Breazu a fost diagnosticat cu cinci tumori, toate în zona capului și gâtului. Toate îi pot fi fatale în orice moment. Părinţii au nevoie de mulţi bani pentru a-şi salva copilul. Nu rămâneţi indiferenţi şi întindeţi o mână de ajutor unui suflet nevinovat.

11 dec. 2015, 11:52

În ziua când s-a născut, Ionuț Breazu le-a umplut casa de bucurie părinților. Anamaria și Marian erau în al nouălea cer de fericire! Însă la doar un an distanță, necazurile au început să curgă unul după altul. La început a fost un accident de mașină care i-a marcat foarte mult, dar în urma căruia, încet-încet, și-au revenit.

Din păcate, viața avea să-i pună din nou la grea încercare. Băiețelul lor a început să dea semne că ceva nu este în regulă. Avea partea dreaptă a capului umflată și limba mărită, așa că l-au luat și au mers cu el la spital. De la Medgidia au ajuns în Constanța și din Constanța în București. După mai multe analize a venit vestea pe care sperau să nu o primească niciodată: Ionuț suferă de neurofribromatoză, o boală care i-a generat 5 tumori: la gât, limbă, esofag, nas și creierul mic. Din cauza lor, abia poate mânca, plânge noaptea în somn și nu se poate bucura de copilărie. Părinții sunt disperați, atât din cauza situației în sine, cât și a neputinței de a-l ajuta.

Tumorile se dezvoltă odată cu el și pot ajunge să îi blocheze căile respiratorii.

O operație de extirpare este posibilă, însă au acceptat-o doar medicii de la un spital din Turcia care le-au spus părinților și prețul pe care trebuie să-l plătească pentru viața copilului lor: 25.000 de euro pentru fiecare tumoare, adică 125.000 de euro pentru toate cele cinci operații.

O sumă extrem de mare pe care parinții nu o dețin. Nici timpul nu iartă. Din fericire, pe 8 decembrie, Ionut Breazu a fost operat la Clinica Acibadem din Turcia de catre dr. ERTUĞRUL ERYILMAZ.

Operaţia a decurs bine, însă drumul este lung.

Cei care vor să întindă o mână de ajutor o pot face donând în conturile:

Cont LEI: RO42INGB0000999901523637

Cont EUR: RO47INGB0000999901523644

Cod BIC:ING

Cod SWIFT:INGROBU

Deschise pe numele de Breazu Marian tatăl micuţului.