Copil de doi ani din Arad, adus cu elicopterul la Bucureşti în urma unui incendiu

O fetiță de doi ani a suferit arsuri după ce o casa particulară din orașul Pecica a fost cuprinsă de flăcări joi după masa, anunţă Aradon.

20 iun. 2019, 19:24
Copil de doi ani din Arad, adus cu elicopterul la Bucureşti în urma unui incendiu

O fetiță de doi ani a suferit, joi, arsuri de gradul II pe 60% din suprafața corpului, în urma unui incendiu care a avut loc în localitatea Pecica, din județul Arad. Copilul va fi trimis cu un elicopter la un spital din București.

Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, la incendiu au intervenit pompierii Detașamentului Arad cu două autospeciale de stingere și pompierii voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Pecica. De asemenea, la fața locului a fost trimisă și o ambulanță de tip B din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Arad – substația Pecica. Potrivit informațiilor pe care le deținem, copilul are arsuri de gradul II și III pe aproximativ 60 la sută din suprafața corpului, fiind preluat, în primă instanță de echipajul medical al Serviciului de Ambulanță, predat ulterior unui echipaj SMURD – Terapie Intensivă Mobilă. Incendiul izbucnit la imobil a fost stins de pompieri.