Copil de şase ani, găsit înecat în Siret. Mama sa a fost cea care i-a observat trupul plutind pe suprafaţa apei

Trupul copilului înecat în Siret, în urmă cu două zile, a fost găsit, vineri dimineaţă, el fiind văzut plutind la suprafaţa apei chiar de mama sa, care a anunţat autorităţile. Pompierii au intervenit şi au adus corpul neînsufleţit la mal.

24 aug. 2018, 07:25
Copil de şase ani, găsit înecat în Siret. Mama sa a fost cea care i-a observat trupul plutind pe suprafaţa apei

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, vineri dimineaţa, dispeceratul integrat ISU – Ambulanţă al judeţului Neamţ a fost anunţat prin 112 de mama copilului înecat în râul Siret, în zona municipiului Roman, că a văzut corpul acestuia plutind la suprafaţa apei.

La locul indicat s-a deplasat un echipaj de pompieri cu o barcă pneumatică, din cadrul Detaşamentului Roman. Corpul neînsufleţit a fost găsit în zona podului de la Gâdinţi, fiind adus la mal şi predat poliţiştilor.

Miercuri, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru găsirea unui copil care a intrat în râul Siret să se scalde şi nu a mai ieşit la mal.

Conform primelor informaţii, copilul ar avea aproximativ şase ani şi ar fi mers să facă o baie în râu. Apelul la 112 a fost făcut de un adult care se afla în zonă. Căutările efectuate de pompieri atât miercuri, cât şi joi nu au avut niciun rezultat.

Citeşte şi Cele două fete dispărute în Dunăre au fost găsite


loading...
Partenerii noștri