Copil de un an şi jumătate, găsit fără suflare într-o fosă septică. Sute de oameni l-au căutat

Alertă generală noaptea trecută într-o localitate din Bistriţa. Un bebeluş de 1 an şi 4 luni dispărut a fost căutat ore la rând de peste 100 de salvatori.

17 iun. 2016, 05:18
Copil de un an şi jumătate, găsit fără suflare într-o fosă septică. Sute de oameni l-au căutat

Din păcate, copilul a fost găsit mort, într-o fosă septică din apropierea casei. El se afla singur cu mama, în timp ce tatăl era la muncă într-o pădure şi nu avea semnal la telefon.

„Am trimis voluntarii de la SVSU Rodna să ajute polițiștii la căutări. Copilul a dispărut pe la ora 16.00 din curtea casei, însă pe noi ne-au anunțat mai târziu pentru că l-au căutat singuri o perioadă”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro primarul comunei Rodna, Alexandru Nășcan.

A aflat totul atunci când a ajuns acasă. Bărbatul a ajuns exact când poliţiştii scoteau trupul bebeluşului din fosă, iar când a aflat vestea i s-a făcut rău şi a fost nevoie de o ambulanţă.

„Am fost în pădure, acum am venit de la Mureș. Copilul era acasă cu soția. Am vorbit puțin cu soția, că nu aveam semnal”, a declarat tatăl copilului.

Vecinii au povestit că părinţii îl iubeau enorm pe Darius, singurul lor copil. Mama a fost dusă la audieri, iar oamenii legii nu exclud varianta unei crime, se aşteaptă acum autopsia trupului.

„M-am băgat eu puțin în fosă, am crezut că e o pernă sau un sac. Am tras și am crezut că e o păpușă prima dată, am pus mâna pe burtă și am simțit pielea. Era pe spate. Cam la 80 de centimetri, cam așa”, a declarat vidanjorul care l-a scos pe Darius din fosa septică.


loading...