Copil răpit în plină stradă. Reacţia halucinantă a anchetatorilor

Un copil de șapte ani a fost răpit din stradă, în Capitală, chiar de tatăl său, iar mama sa a fost umilită atât de judecători, cât și de polițiști, anunţă România TV.

16 nov. 2019, 08:34
Copil răpit în plină stradă. Reacţia halucinantă a anchetatorilor

Băiețelul răpit se întorcea de la școală cu bunica lui și o vecină, atunci când tatăl a venit și l-a luat cu forța, împreună cu fratele lui. L-au dus acasă la bărbat, acolo unde copilul a început să țipe, spun mai mulți vecini. Cel mic a fost ținut cu forța de bunica paternă.  

Când și-a dat seama că băiatul a fost răpit, mama s-a dus imediat la poliție și cu greu a reușit să recupereze copilul din brațele tatălui, deși cel mic nu voia să stea la tată. 

Femeia s-a dus la poliție pentru a depune o plângere împotriva soțului ei, însă a fost luată în râs de către polițiști. Mai exact, i s-a spus „să fie mai înțelegătoarea și să mai lase de la ea pentru că până la urmă bărbatul este tatăl copilului”, asta în condițiile în care, timp de 10 ani, mama și fiul au fost abuzați atât din punct de vedere fizic, zât și psihic de bărbat. Mai apoi, i s-a spus că ar trebui dusă atât ea, cât și bărbatul la Spitalul 9, care știm că e spital de psihiatrie și închiși amândoi într-o cameră până se vor înțelege din nou. 

Femeia a reușit să obțină un ordin de restricție împotriva bărbatului pentru ea, copil și mama ei, însă nu se știe cât de protejate vor fi aceștie deoarece bărbatul a amenințat că va încerca să-i ia din nou copilul, ba mai mult, a spus că va încerca să-i infecteze atât pe ea cât și pe copil, cu virusul HIP, folosind seringi care au fost contaminate.

Mama copilului trăiește într-o continuă frică deoarece nici poliția nu o apără.