Copilă de 13 ani, atacată cu o sticlă incendiară pe stradă în Argeş. Copila a suferit arsuri la picioare

O fată în vârstă de 13 ani a fost rănită, duminică, după ce un individ a aruncat spre ea dintr-un autoturism cu o sticlă cu lichid inflamabil aprins. Incidentul s-a petrecut duminică seara în localitatea argeşeană Priboieni.

23 ian. 2022, 19:07
Copilă de 13 ani, atacată cu o sticlă incendiară pe stradă în Argeş. Copila a suferit arsuri la picioare

O fetiţă de 13 ani, dintr-o localitate din Argeş, a fost atacată pe stradă cu sticlă incendiară. Copila a suferit arsuri la picioare.

După incident, fetiţa a mers într-un suflet acasă la părinţi cu arsuri pe picioare, iar mama ei a anunţat Ambulanţa. Copila a fost transportată la spital, unde medicii au stabilit că arsurile ei sunt superficiale.

„În seara zilei de 23 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că fiica sa, de 13 ani, ar fi suferit arsuri, după ce persoane necunoscute, care se deplasau cu un autoturism, ar fi aruncat un recipient cu lichid inflamabil aprins în direcția acesteia.

Minorei i-au fost acordate îngrijiri medicale, stabilindu-se că prezintă leziuni superficiale de arsuri, la nivelul membrelor inferioare”, a transmis IPJ Argeş.

În urma verificărilor şi a vizionării imaginilor de pe camerele de supraveghere din zonă, poliţişti au reuşit să-i identifice pe ocupanţii maşinii din care a fost aruncată sticla incendiară. Suspecţii au fost duşi la audieri.

În acest caz a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

„Polițiștii au desfășurat activități complexe, pentru verificarea tuturor aspectelor susținute privind modul în care s-ar fi petrecut evenimentul.

Astfel, s-a stabilit că pe traseul de deplasare al minorei dinspre și către domiciliu, în intervalul de interes, a trecut o singură mașină, ai cărei ocupanți au fost identificați și audiați.

De asemenea, a fost identificat locul faptei, fără a rezulta elemente care să susțină o acțiune intenționată din partea altei persoane.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, mai precizează IPJ Argeş.