Copilotul care a supravieţuit accidentului aviatic din Apuseni a început să meargă din nou

Răzvan Petrescu, copilotul aeronavei care s-a prăbuşit în Munţii Apuseni, la sfârşitul lunii ianuarie, despre care doctorii spuneau că are şanse minime de recuperare, şi-a revenit total. Mai mult, el poate merge, din nou.

21 mai 2014, 07:45
Copilotul care a supravieţuit accidentului aviatic din Apuseni a început să meargă din nou

Razvan a inceput sa mearga singur, ajutat putin de carje, si se simte cel mai fericit om din lume ca poate pasi din nou. In continuare este la clinica de recuperare si vine doar in vizite scurte pe-acasa„, a declarat tatal copilotului, Dan Petrescu, potrivit cancan.ro.

De asemenea, Razvan nu a mai fost audiat de catre procurori, pentru a le povesti cu exactitate ce s-a intamplat cu avionul pana sa se prabuseasca, dar si dupa impact. „Nimeni nu i-a mai cerut nicio declaratie, decat la cateva zile dupa accident, in spital, cand starea lui s-a echilibrat. Ne asteptam insa sa fie chemat la declaratii acum, dupa recuperare”, a mai spus tatal copilotului.

Razvan Petrescu a fost unul dintre cei cinci surpravietuitori ai accidentului de avion din muntii Apuseni, prabusit pe 20 ianuarie, in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si studenta Aura Ion.

CITEŞTE ŞI: RĂSTURNARE DE SITUAŢIE: Aura Ion, studenta moartă în accidentul aviatic, va fi DESHUMATĂ