Copilotul lui Adrian Iovan a fost externat: "Aş fi vrut să ma întorc la muncă. M-am plictisit" VIDEO

Publicat: Marţi, 16 Septembrie 2014 14:07 // Actualizat: Marţi, 16 Septembrie 2014 15:11 // Sursa: romaniatv.net

Copilotul lui Adrian Iovan şi-a revenit după operaţie şi a fost externat. Răzvan Petrescu, rănit în accidentul aviatic din Munţii Apuseni, a suferit o nouă intervenţie chirurgicală la picior. Deşi acum se simte bine, pilotul este dezamăgit că nu va putea reveni la manşa avionului în acest an.

Medicii i-au făcut copilotului Răzvan Petrescu un transplant de ţesut la femurul stâng. Răzvan a plecat acasă, însă pentru el urmează o perioadă lungă de recuperare, potrivit România TV. Aşa că va mai dura până va putea reveni la manşa avionului.

"Aş fi vrut să ma întorc la muncă. M-am plictisit, dar nu am de ales. Acum trebuie să o iau de la zero cu recuperarea", a spus Răzvan Petrescu.

Părinţii acestuia au fost alături de el tot timpul. "Doctorul ne-a asigurat că va fi totul bine. A ales cea mai complicată şi cea mai grea soluţie, dar cea mai sigură şi sperăm ca la următorul control să avem veşti bune", a spus tatăl copilotului, Dan Petrescu.

Răzvan Petrescu va reveni peste o lună la control la spitalul din Cluj. După accidentul din Munţii Apuseni, copilotul a avut patru intervenţii chirurgicale la picioare.

CITEŞTE ŞI: Medicul RADU ZAMFIR, atacat dur de rudele lui ADRIAN IOVAN VIDEO

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
16 sep 14:21
... Copilotul lui Adrian Iovan şi-a revenit după operaţie şi a fost externat. Răzvan Petrescu, rănit...
16 sep 14:21
...în accidentul aviatic din Munţii Apuseni, a suferit o nouă intervenţie chirurgicală la picior. Citește …read more ...
1
EUR
4.8286
RON
05 Apr
noapte 6 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H